GRAFISCH VORMGEVER DEVENTER

Een belangrijk onderdeel van jouw organisatie is de huisstijl. Als grafisch vormgever uit Deventer kunnen wij hierbij helpen. Bijvoorbeeld omdat jouw organisatie toe is aan een nieuw logo, andere huisstijlkleuren of een andere vorm van design. Onze Grafisch Vormgevers kijken graag samen met jou op welke vlakken jouw organisatie zich op het gebied van vormgeving nog kan verbeteren.

Look-and-feel van jouw werk

Bij Pixelpanters bieden we verschillende diensten aan op het gebied van grafische vormgeving. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld branddesign. Hierbij staat de beleving van jouw merk centraal. Samen met jou zoeken we naar een unieke boodschap, die jouw organisatie onderscheidt van de rest. Zo ontwerpen we logo’s, creëren we huisstijlen en designen we websites gebaseerd op jouw wensen en doelen. In het geval van branddesign gaat het echt volledig om de look-and-feel van jouw merk: lees alles over branddesign.

Waarde van een grafisch vormgever

Wat de waarde precies is van een grafisch vormgever? Ons Team Design beschrijft het als volgt: “Design moet altijd een functie hebben, functionaliteiten moeten altijd een doeltreffend design hebben.” Kortom: het moet zeker geen ondergeschoven kindje worden binnen jouw organisatie. Als grafisch vormgever uit Deventer weten wij precies hoe design een functie kan hebben en hoe het doeltreffend kan zijn.

Dit is Pixelpanters

We zijn innovatief, creatief en bewust. Pixelpanters helpt bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Pixelpanters zet Content, Design en Webdevelopment optimaal in. Hiermee creëren we waarde voor jouw organisatie én zorgen we ervoor dat jouw doelgroep jou ontdekt. Dit doen we met als einddoel: zorgen dat jouw doelgroep jouw ambassadeur wordt. We bevinden ons aan de Zutphenseweg 33 in Deventer.

Jouw grafisch vormgever uit Deventer

Bevindt jouw organisatie zich in Deventer en kun je hulp gebruiken op het gebied van grafische vormgeving? Schakel ons dan in! Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw stijl onderscheidend is van concurrenten. Bijvoorbeeld door het ontwerpen van een nieuw logo, het vaststellen van een nieuwe huisstijl of omdat je een andere klus hebt op het gebied van grafisch ontwerp. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden aan: een Basis-, Premium- en Maatwerk-variant. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €699,- excl. btw. Wil je een uitgebreidere website met net wat meer mogelijkheden? Voor €1999,- excl. btw. kun je bij ons terecht voor de Premium-variant. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Onze Maatwerk-variant is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Dit is afhankelijk van welke variant je kiest. Ga je voor een Basis of voor een Premium-template? Dan kan deze binnen 10 werkdagen worden opgeleverd, mits wij alle benodigde informatie binnen hebben. Een Maatwerk-variant kan vanaf 8 weken live staan.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- óf Premium-variant, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

In het geval van een Basis-variant staat de prijs vast. Als wij een geavanceerde website (Premium of Maatwerk) voor jou maken, dan staat de prijs niet vast. Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte.  

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 30 procent van het totaalbedrag. In de periode dat wij de website maken, sturen wij nog twee facturen: 40 procent na de bouw vóór de livegang van de website. De resterende 30 procent van het eindbedrag factureren we nadat de website online staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

Teksten schrijven

Websites bouwen

Webdesign

’n bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer