De week van Pixelpanter Darren

Webshop maken

Darren stelt zich voor:

Mijn naam is Darren. Ik werk voor Pixelpanters als webdeveloper en designer en maak onder andere logo’s, huisstijlen en websites. Ik vind het leuk om met webdesign bezig te zijn: ik bedenk ontwerpen die ik vervolgens uitwerk en bouw. Aan mij de eer om ‘De week van…’ af te trappen. Deze week was voor mij een vrij standaard week. In deze blog deel ik drie highlights met je. Veel kijk- en leesplezier!

De_week_van_Darren_lunch

Met bakwedstrijd en appeltaart de week in

Vorige week is er bij ons een heuse bakwedstrijd ontstaan. Vandaag konden we daar voor de eerste keer van genieten. Marijn heeft de bakwedstrijd afgetrapt met een heerlijke appeltaart. Ik hoefde zelf geen lunch mee te nemen. We hadden namelijk een gezamenlijke lunch mét taart. Het was een geslaagde onderbreking van de start van de week.

Website maken

Even zoeken naar de knopvertalingen voor grote webshop

Vandaag was ik onder andere bezig met het vertalen van een webshop, voor een klant die voornamelijk gevestigd is in het buitenland. Het ging om delen van de content, zoals de knopteksten. Best een zoektocht om de tekst correct en passend te krijgen! Maar na even flink doorwerken, en met wat hulp van collega’s heb ik het voor elkaar gekregen. En ik mocht ook de handen uit de mouwen steken voor het nieuwe projectenbord. Dat gebruiken we voor onze gezamenlijke weekstart. Alleen het oude bord werd te klein. Goed teken natuurlijk.

website laten maken

Spannend moment: ons website-voorstel presenteren

Soms zit ik bij afspraken met klanten. Om mee te denken, of een voorstel toe te lichten. Vandaag hadden Marijn en ik een afspraak bij Liefde voor Brocante. We maken voor hen een compleet nieuwe website. De afgelopen tijd was dat een van mijn projecten. Voor de afspraak heb ik de laatste dingen geperfectioneerd. We gingen namelijk het voorstel voor de website presenteren, spannend! Het resultaat zie je binnenkort online!

Alle Pixelpanters leren kennen?

Het hele team leren kennen? Bezoek ons Team online of kom gewoon even langs kennismaken! Volg ons ook op social media, via de knoppen onderaan deze pagina. Zo mis je ook de volgende PixelBlogs niet.

Meer Blogs

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer