De week van Pixelpanter Marijn

Weekstart-marijn-projectbord_18-2-2019

Marijn stelt zich voor:

In november 2014 ben ik als stagiair webdeveloper begonnen. Nu bijna vijf jaar later werk ik als teamleider en webdeveloper bij Pixelpanters. In deze periode is het bedrijf gegroeid naar een volwaardig marketing- en communicatiebureau, hier heb ik in mee mogen groeien. Ik ben er achter gekomen dat ik het erg interessant vind om me te verdiepen en te verplaatsen in de klant en een passende oplossing te bedenken. De groep klanten voor wie wij werken bestaat uit voornamelijk kleine bedrijven (zzp’ers) en grote bedrijven (200 fte) actief in diverse branches. Geen enkele klant is gelijk, waardoor er altijd behoefte is aan een oplossing op maat. Mijn werkweek bestaat uit het bedenken en leveren van deze oplossingen, samen met het team van Pixelpanters!

Projectbord-website-design_blog

Start van de week met projectbord

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen als je ‘De week van’ volgt: onze werkweek begint op maandag met een gezamenlijke werkbespreking. Tijdens deze bespreking lopen we alle lopende opdrachten en deadlines langs. Ons projectbord biedt een overzichtelijk beeld van het verloop van opdrachten. In mijn ogen zorgt een gezamenlijke werkbespreking ervoor dat het hele team een goed beeld heeft van de hoeveelheid opdrachten voor iedereen afzonderlijk en voor het hele team. Buitenom de bespreking is het ook mijn rol om goed op te letten of opdrachten goed en naar wens verlopen (voor team en klant) en als het nodig is bij te sturen.

Weekstart-marijn-showcase_18-2-2019

In gesprek met klant over website

Voor een klant van ons zijn wij bezig met het vernieuwen van de website. De bestaande website voldoet niet aan de wensen en eisen van dit bedrijf en levert geen resultaten op. Wij hebben hier een oplossing voor bedacht die we tijdens het gesprek voor hebben gelegd. Aan de hand van een ontwerp hebben we laten zien hoe het eruit komt te zien en wat het aan resultaten oplevert. Het ontwerp en de gedachte erachter viel in de smaak, we hebben een akkoord om te starten met de volgende fase: de bouw van de website.

De week van marijn 6

Afwisseling met websites, landingspagina’s en meer

Naast mijn werkzaamheden als teamleider werk ik ook als webdeveloper. De afwisseling bevalt mij goed. Deze week heb ik verschillende opdrachten op het gebied van webdevelopment opgepakt. Bijvoorbeeld de realisatie van een online reserveringsmodule voor opleidingen. De vraag vanuit de klant was om het inschrijfproces zoveel mogelijk te automatiseren. Daarnaast heb ik gewerkt aan het ontwerp en de bouw van een landingspagina waarop bezoekers terecht komen vanuit Google. De pagina is zo opgebouwd dat bezoekers (potentiële klanten) verwezen worden richting het indienen van een offerte-aanvraag.

Alle Pixelpanters leren kennen?

Het hele team leren kennen? Bezoek ons Team online of kom gewoon even langs kennismaken! Volg ons ook op social media, via de knoppen onderaan deze pagina. Zo mis je ook de volgende PixelBlogs niet.

Meer Blogs

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer