De week van Pixelpanter Wendy

Pixelpanter Wendy als redacteur en adviseur bij het Meegazine redactie-overleg

Wendy stelt zich voor:

Oog (en skills) voor content marketing in de vorm van tekst, beeld en communicatiekansen, dat is denk ik de rode draad in mijn werk. Ik ben op m’n plek in onze kantoorjungle met andere creatieven en ben er trots op dat we Inclusief Ondernemer zijn! Waar je me blij mee maakt op de werkvloer: afwisselend werk (profit en non-profit), samenwerken met mensgerichte, creatieve, leergierige collega’s of stagiairs, tevreden klanten, en lekkere koffie (of vrijdagmiddagborrel).

Campingsfeer in Kantoorjungle Pixelpanters

In de huid van de klant… op de camping

Cocktail, strandbal, groen (nep)gras, tropische klanken en verwarming op standje sambal. Ja, je moet er wat voor over hebben om in de huid van je klant en doelgroep te kruipen. Voor een camping op de Veluwe verzorg ik de content marketing. Ik schrijf teksten voor hun (nieuwe) website en Virtuele Tour. Een mooie opdracht, in samenwerking met bijzonder gastvrije campingeigenaren. Deze week ben ik van start gegaan met de klus, na een leuke en leerzame rondleiding vorige week. De komende winterweken blijf ik nog even warmpjes in campingsfeer! Begin 2019 nodig ik je uit om het resultaat te bekijken.

Pixelpanters Wendy en Alissa tekst redactie content - aan het overleggen

Samenwerken houdt je scherp en is gewoon leuk

Samenwerken houdt je scherp. Beetje cliché natuurlijk, maar niet voor niets! Een aantal uur per week ‘begeleid’ ik Alissa (stagiair) en daarnaast werk ik vrij regelmatig samen met Mirthe, ook stagiair. Zij helpen me met de content marketing, bijvoorbeeld in de vorm van tekstklussen. Maar ook door kritisch te zijn in wat ze voor ogen krijgen, met scherpe observaties en vragen. Dat houdt mij scherp, fijn! En omgekeerd werkt het natuurlijk ook zo, we leren veel van elkaar. Ook vind ik het ‘gewoon leuk’ om samen te werken, met collega’s, stagiairs en klanten. Erg mooi ook om te zien hoe een website, flyer, magazine of wat dan ook tot leven komt en ziel krijgt door goede samenwerking tussen designer, developer, klant en tekstschrijver / communicatiemedewerker. En hoe leuk, vandaag ontving ik zelfs een cadeautje als bedankje van Alissa!

Edities magazine Meegazine EEGA Plus - redactie Pixelpanters

Meedenken tijdens redactie-overleg Meegazine

Drie à vier keer per jaar verschijnt het Meegazine, het magazine van EEGA Plus dat in samenwerking tussen de (deelnemers)redactie van EEGA Plus en Pixelpanters tot stand komt. Een project waar ik erg blij van word. Ik kan er veel van m’n kwaliteiten als redacteur in kwijt en vind het ontzettend leuk om samen te werken, mee te denken en te adviseren over vorm, inhoud en professionalisering. Vandaag hebben we de resultaten van het lezersonderzoek besproken (de redactie mag trots zijn!). Ook hebben we nagedacht over een goede werkwijze om aan de ene kant kwaliteit en professionaliteit te behouden en aan de andere kant zoveel mogelijk de authenticiteit van de artikelen te behouden. Weer een mooie uitdaging!

Alle Pixelpanters leren kennen?

Het hele team leren kennen? Bezoek ons Team online of kom gewoon even langs kennismaken! Volg ons ook op social media, via de knoppen onderaan deze pagina. Zo mis je ook de volgende PixelBlogs niet.

Meer Blogs

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer