Pixelklant support: Paco Horse Products

2020_05_07_Blog_Paco_beeld_header

Paco voor welzijn van paard en ruiter

Het gezicht achter Paco is Pascal Klein Kalvenhaar. Pascal levert samen met zijn team alles wat je nodig hebt voor het welzijn van paard en ruiter. Denk aan paardenstallen, wasplaatsinrichtingen, maar ook aan revalidatieproducten zoals aquatrainers en solariums. Gelukkig doet Pascal het niet in zijn eentje, hij werkt samen met een team van monteurs en andere partners binnen de hippische sector aan toffe projecten.

Zoveel mogelijk door laten gaan

Voor Pascal betekent de coronacrisis naast enige zorgen ook ‘gewoon’ doorwerken. “We maken van tevoren duidelijke afspraken met de klant. We houden afstand van elkaar en we zetten extra monteurs in zodat we onze afspraken waar kunnen maken. Ik overleg waar mogelijk telefonisch, maar soms moet ik toch naar een klant toe. Ook dan maken we duidelijke afspraken, houden we afstand en zijn we voorzichtig. Het belangrijkste vind ik dat projecten voor klanten door kunnen gaan.”

Wake-upcall

Toen de eerste crisismaatregelen werden verkondigd merkte Pascal dit binnen zijn bedrijf. Net als bij veel andere bedrijven nam de hoeveelheid nieuwe aanvragen af. Omdat er nog wel langetermijnklussen gepland waren, konden de werknemers van Paco Horse Products gelukkig door blijven werken. Voor Pascal was het wel een duidelijke wake-upcall: niks is zeker. Wat vandaag zeker lijkt, kan morgen helemaal anders zijn.

Schakelen en flexibel zijn

Wat volgens Pascal vooral belangrijk is: schakelen en flexibel zijn. “Je weet nooit wat je te wachten staat. Zorg voor een buffer en een back-upplan.” Pascal werkt ook nu hard voor zijn bedrijf, en dat werpt gelukkig zijn vruchten af. Inmiddels komen er weer nieuwe aanvragen binnen. Pascal neemt deze opdrachten aan met vol enthousiasme en passie voor zijn vakgebied. Precies zoals Pixelpanters Pascal kent.

Hongerig geworden?

Wil je meer weten over het bedrijf van Pascal, lees dan verder op www.pacohorseproducts.nl, of op social media: Paco @Instagram en Paco @ Facebook. Ben je benieuwd naar de verhalen van meer Pixelklanten? Houd dan onze social media kanalen in de gaten, binnenkort lichten we meer klanten uit.

PS Waarin Pixelpanters Paco Horse Products support op gebied van marketing en communicatie? Neem een kijkje op hun (responsive) website, een voorbeeld van wat we samen hebben gerealiseerd. Zie ook ons online portfolio voor meer projecten van andere Pixelklanten.

Meer Blogs

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer