Waarom professionele teksten verschil maken voor jouw bedrijf

Professionele teksten verschil

Tekstschrijven: een vak apart

Een aantal van ons houdt zich dagelijks bezig met tekstschrijven. Dit is een vak apart. Regelmatig proberen ondernemers hun eigen teksten te schrijven, bijvoorbeeld omdat dit goedkoper is. Levert dit het gewenste effect op? Meestal niet. Wij vinden dat je het vakwerk moet overlaten aan de mensen die daarvoor gestudeerd hebben. Een klusjesman gaat toch ook niet zijn eigen gereedschap maken voordat hij de schuur in elkaar zet? Nee, zijn expertise ligt bij het bouwen van een schuur. De benodigdheden koopt hij van tevoren. Daarom is het verstandig om als ondernemer een tekstschrijver in te huren. Hierdoor kan jij je focussen op hetgeen waar je รฉcht goed in bent.

Hand in hand

Wij als Pixelpanters kunnen je helpen aan teksten waarmee jij je รฉcht kunt onderscheiden. Met goede teksten en/of content op jouw bedrijfsuitingen maak je het verschil. Het levert je nieuwe klanten op en houdt bestaande klanten op de hoogte. Teksten creรซren die triggeren, goed leesbaar รฉn vindbaar zijn is en blijft belangrijk. Voor ieder bedrijf. Uiteraard geldt dit voor allerlei soorten teksten: van webteksten tot teksten op print. Tekst en design gaat daarnaast hand in hand. Deze aspecten versterken elkaar. Vandaar ook dat onze Pixelpanters-tekstschrijvers nauw samenwerken met onze Pixelpanters-designers en webdevelopers. Samen komen we tot het beste product.

Goede content onmisbaar

Er wordt weleens gedacht dat teksten steeds minder belangrijk worden. Dat is niet het geval. Een goed verhaal verkoop je met tekst. Met goede teksten verkoop je producten. Goede content is onmisbaar in het internettijdperk. Daarom is het ook zo moeilijk om teksten te schrijven waarmee je echt je doelgroep raakt. Zeker voor iemand voor wie het zโ€™n vak niet is. De kunst is om uniek en authentiek te communiceren. Bij Pixelpanters doen we dat voor onze klanten met maar รฉรฉn doel: het verhaal vertellen dat de klant wil delen. Dit kan een commercieel verhaal zijn, maar ook een persoonlijk verhaal.

Laat tekst spreken

Tekstschrijven, tekstadvies, redigeren, redactie, eindredactie, contentplanning en contentbeheer: we laten tekst en content graag spreken! Natuurlijk met een duidelijk doel, afgestemd op doelgroep รฉn afzender. We zijn nog lang niet uitgepraat over tekstschrijven. Maar we willen ook niet direct alle kneepjes van het vak weggeven. Neem daarom eens contact met ons op om verder te sparren over tekstschrijven.

Dit artikel over tekstschrijven vormt onderdeel van een reeks verhalen waarin wij antwoord geven op de vraag: โ€˜Wat kan Pixelpanters voor mij betekenen?โ€™ Hieronder kun je nog een rustig teruglezen wat Pixelpanters voor jou kan betekenen op het gebied van webdevelopment, design en online marketing.

Deel 1: Het doel van een website
Deel 2: Hierom moet je website gebruiksvriendelijk en veilig zijn
Deel 3: Hoe jouw bedrijf zich met een uniek design kan onderscheiden
Deel 4: Online marketing
Deel 5: Tekstschrijven

Meer Blogs

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer