Veel websitelanceringen & zoekmachine optimalisatie!

Websites en zoekmachine optimalisatie

TweeDee accountants & belastingadviseurs

We hebben een spiksplinternieuwe website voor TweeDee accountants & belastingadviseurs ontwikkeld. In nauwe en goede samenwerking met TweeDee. De website is 100% naar wens ontworpen, gebouwd en bovendien (net als al onze websites) responsive. Daarnaast hebben we ondersteuning geboden bij de zoekmachine optimalisatie (SEO). De mobiele versie hebben we naar wens aangepast en ook hebben we met een handleiding en CMS-training het contentbeheer netjes kunnen overdragen. “Met deze site willen we als accountants en belastingadviseurs laten zien dat TweeDee niet binnen het grijze muizen imago past. Onze diensten zijn meer dan berekeningen, formules en getallen.” Naar ons idee is dat goed gelukt, maar beoordeel het vooral zelf!

Neem een kijkje: www.2dee.nl

Launch TweeDee | website

Onderwijsbureau MET Wierda

Jan Wierda: “Een bijzonder moment, het eerste bezoek aan mijn eigen website.” Voor MET Wierda hebben we een overzichtelijke website op maat ontworpen en gebouwd. De indeling en het ontwerp zijn vooral toegespitst op de diensten. Op die pagina’s komt de expertise van MET Wierda duidelijk naar voren, waarbij we een aantal modellen hebben gevisualiseerd. Een ander belangrijk element: overal en altijd de mogelijkheid om contact op te nemen. En natuurlijk hebben we de website volledig SEO-proof gemaakt, zodat Jan niet over het hoofd wordt gezien. “Onze samenwerking is prettig en professioneel verlopen.” Dat is geheel wederzijds Jan!

Neem een kijkje: wwww.metwierda.nl

MET Wierda | Website

Sandra Bonestroo

Motivational inspirator, spiritual rebel, international speaker. Sandra is een inspirerende persoonlijkheid en precies dat mochten we uitwerken in een websiteontwerp. Get in touch with the rebel! Het is een one page website geworden die we in korte tijd hebben gebouwd, gevuld en gelanceerd. De website bevat klantrecensies, een contact- en offerteformulier en inspirerende citaten die de verschillende pagina-elementen van elkaar onderscheiden. Ook hebben we een duidelijke koppeling met social media gemaakt, met LinkedIn als belangrijkste kanaal.

Neem een kijkje: www.sandrabonestroo.com 

Launch Sandra Bonestroo | website

Protect Our Winters (POW NL)

One to watch: zeker als je iets hebt met winter, ijs, sneeuw, buitensport – en net als POW in actie wilt komen voor het klimaat. Wij mochten de passie van de oprichters van het netwerk in Nederland vertalen in een website op maat, vanuit een fijne samenwerking. De website ademt winter, met een ruimtelijke opzet, veel wit en matching beeld. Het is trouwens een project ‘in opbouw’, zo komen er bijvoorbeeld nog nieuwe functionaliteiten op de website.

Neem een kijkje: www.protectourwinters.nl

Launch Protect Our Winters | website

GeDo Koeriersdiensten

GeDo wilde zijn koeriersdiensten prominenter in de markt zetten. Vooralsnog werd dit geprofileerd als één van de diensten, op de corporate website. Oplossingsrichting: GeDo Koeriersdiensten als apart label in de markt zetten. Het resultaat: een beknopte, conversiegerichte productwebsite, specifiek gericht op de koeriersdiensten van GeDo. Door zoekmachine optimalisatie is de website is volledig geoptimaliseerd voor Google. Bovendien is de website op alle schermen goed te bekijken.

Neem een kijkje: www.gedokoeriersdiensten.nl

Launch GeDo Koeriersdiensten | website

Meer weten of in contact komen?

Nieuwsgierig geworden? Of kunnen we met je meedenken over een passende oplossing in marketing en communicatie? We horen graag van je!

Meer Blogs

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for pixelpanters needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for pixelpanters needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer