Blogs laten schrijven

Wil je jouw doelgroep het verhaal achter jouw organisatie laten zien? Of wil je graag voor meer verdiepende content zorgen maar zoek je naar een goede manier om dit op jouw website kwijt te kunnen? Overweeg dan eens om te bloggen. Geen zorgen, wij nemen het schrijven van je over. Wij denken met je mee over interessante ideeën, geven tips en zorgen voor inspiratie. Wellicht heb je zelf al plannen maar zoek je naar manieren om dit op papier te zetten. Pixelpanters neemt het bloggen van je over en zorgt voor verfrissende content op jouw kanalen.

Kosten blogs laten schrijven

Een blog laten schrijven, wat kost dat eigenlijk? En waaruit bestaan de kosten om een blog te laten schrijven? We beginnen met een zoekwoordenonderzoek om jouw website maximaal tot zijn recht te laten komen. We doen research, interviewen en schrijven een eerste versie. We verwerken jouw feedback en publiceren interessante en creatieve blogs. Onze Content Creators gaan voor je aan de slag. Voor een vast bedrag per maand creëren we waardevolle content voor jouw organisatie en werken we structureel aan jouw online vindbaarheid en reputatie. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen adviseren wij een geschikt blogabonnement. Je kunt kiezen uit het Pixelpanters Bomen-, Bos- of Jungle-blogabonnement. Daarnaast bieden we een Verkennersuitbreiding.

Eenvoudig

Bomen
 • 1 blogartikel per maand (400 tot 600 woorden)
 • Elk kwartaal een blogplanning
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Plaatsing in CMS met rechtenvrije afbeelding
 • Optioneel: delen op socialmediakanalen
 • Maandelijks opzegbaar

€ 179,-

Per maand (excl. btw)

Gevarieerd

Bos
 • 2 blogartikelen per maand (400 tot 600 woorden)
 • Elk kwartaal een blogplanning
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Plaatsing in CMS met rechtenvrije afbeelding
 • Optioneel: delen op socialmediakanalen
 • Maandelijks opzegbaar

€ 299,-

Per maand (excl. btw)

Uitgebreid

Jungle
 • 4 op maat geschreven blogartikelen per maand
  (400 tot 600 woorden)
 • Elk kwartaal een blogplanning
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Plaatsing in CMS met rechtenvrije afbeelding
 • Optioneel: delen op socialmediakanalen
 • Maandelijks opzegbaar

€ 549,-

Per maand (excl. btw)

Verkennersuitbreiding

 • Prijs en uitvoering: op aanvraag en op maat
 • Maandelijks toepasbaar (vanaf 600 woorden op maat)
 • Uitvoerige verdieping in een onderwerp naar keuze door intensieve research en diepte-interviews

Werkwijze

Fase 1: Verdieping

Fase 2: Schrijven

Fase 3: Ontwikkeling tot definitieve versie

Fase 1: Verdieping

Voorafgaand aan het schrijven verdiepen we ons in jouw organisatie en de thema's die daaraan verbonden zijn. We denken met je mee en zetten ideeën op papier. Of wellicht heb je zelf al ideeën waarover je wilt schrijven. We verdiepen ons in jouw organisatie en de relevantie om te bloggen. Dit doen we aan de hand van een aantal vragen. Waar wil je over schrijven? Hoe baken je het thema af? Wat heeft jouw doelgroep aan jouw blogartikelen? We bepalen ook het doel. Wil je nieuwe klanten aantrekken? Wil je met het artikel meer interactie uitlokken met de doelgroep? Of wil je nieuwe producten en diensten onder de aandacht brengen? Als je weet voor wie je schrijft, weet je ook hóe je moet schrijven. Bovendien maakt het in kaart brengen van de doelgroep duidelijk welke onderwerpen mogelijk interessant zijn voor de lezer.

Fase 1: Verdieping

Voorafgaand aan het schrijven verdiepen we ons in jouw organisatie en de thema’s die daaraan verbonden zijn. We denken met je mee en zetten ideeën op papier. Of wellicht heb je zelf al ideeën waarover je wilt schrijven. We verdiepen ons in jouw organisatie en de relevantie om te bloggen. Dit doen we aan de hand van een aantal vragen. Waar wil je over schrijven? Hoe baken je het thema af? Wat heeft jouw doelgroep aan jouw blogartikelen? We bepalen ook het doel. Wil je nieuwe klanten aantrekken? Wil je met het artikel meer interactie uitlokken met de doelgroep? Of wil je nieuwe producten en diensten onder de aandacht brengen? Als je weet voor wie je schrijft, weet je ook hóe je moet schrijven. Bovendien maakt het in kaart brengen van de doelgroep duidelijk welke onderwerpen mogelijk interessant zijn voor de lezer.

Fase 2: Schrijven

Het bloggen kan beginnen. Na een uitvoerig verdiepende fase gaan we aan de slag met het schrijven van blogs. Hoeveel artikelen we schrijven, varieert per blogabonnement. We letten bij het schrijven natuurlijk op een goede en interessante inhoud, maar we doen meer dan dat. We zorgen ervoor dat de artikelen elkaar goed aanvullen en begrijpelijk zijn voor jouw doelgroep. Ook schrijven we de artikelen op een manier dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google.

Fase 3: Ontwikkeling
tot definitieve versie

Zodra de blog af is, begint de volgende fase: het redigeren. We controleren de blog eerst goed voordat we het artikel naar jou doorsturen. Nu is het tijd voor feedback. Laat ons weten wat er nog aangepast mag worden en we nemen deze feedback mee. We herschrijven de eerste versie van het artikel tot een definitieve versie. Onze eindredacteur zet vervolgens alle puntjes op de i en levert een kant-en-klaar en foutloos artikel bij je aan. Klaar voor de website of voor op social media.

Waarde van blogs

Blogs zijn waardevol. Ze zijn informatief, informeel en toegankelijk. Je laat op laagdrempelige wijze zien wat je te bieden hebt. Ook heb je de mogelijkheid om naast de reguliere onderdelen van de website verdiepende informatie te geven over producten, diensten en/of de mensen achter jouw organisatie. Bloggen werkt ook commercieel: de kennis die je deelt kan ervoor zorgen dat mensen sneller geneigd zijn om een dienst af te nemen. Bovendien werf je potentiële klanten zonder te verkopen en werk je aan je naamsbekendheid. Meer content in de vorm van blogs kan ook een gunstig effect hebben op de vindbaarheid van jouw organisatie, bijvoorbeeld via social media.

 

Wij helpen je bij het schrijven van waardevolle content. Wil je jouw doelgroep meenemen in het verhaal achter jouw bedrijf? Of wil je graag laten zien aan welke duurzame of sociale initiatieven je werkt maar zoek je naar een goede manier om dat te doen? Laat ons dan blogs voor op jouw website schrijven.

‘Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit’

 

~ Lidwien Keizer

Onze Expedities

Bij Pixelpanters denken we graag in creatieve en innovatieve oplossingen. We creëren waarde en vertellen jouw verhaal. We nemen je daarom mee op expeditie. Van consciousmarketing tot storytelling, van vormgeving tot webdesign: wij hebben de oplossing voor jou. Zo realiseren we bij Pixelpanters samenwerkingen waar beide partijen trots op zijn.

 

Benieuwd naar onze eerdere expedities? We laten je graag zien aan welke mooie projecten we al hebben gewerkt.

SAMENWERKINGEN

Bij Pixelpanters werken we voor diverse opdrachtgevers. We zetten marketing en communicatie doelgericht in en helpen hen bij het overbrengen van een boodschap. Zo creëren wij waarde en realiseren we projecten waar we trots op zijn! Meer weten over onze eerdere expedities? We laten je graag zien met welke opdrachtgevers we samenwerken.

De Helfterkamp
Netwerk Acute Zorg Zwolle
African Woodgrow
Mens & Zo
SNP Adviseurs
Liefde voor brocante
Erve brooks
EEGA Groep
EEGA Plus
Mijn Flex plek

Wij zijn ook goed in:

Herschrijven

Niet helemaal tevreden over je eigen geschreven teksten? Of ben je bang voor bijvoorbeeld spelfouten? Wij gaan graag aan de slag met jouw teksten en zetten ze om in heldere, aansprekende en foutloze teksten.

Persberichten schrijven

Meer media-aandacht nodig voor jouw organisatie? Gebruik daar het persbericht voor. Een krachtig persbericht valt op bij journalisten, die het weer delen via hun mediakanalen. We helpen je graag met het schrijven van krachtige persberichten.

Social media ondersteuning

Je socialmediakanalen beheren is tijdrovend. Zeker als je social media optimaal wilt benutten om je naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten. Wij nemen graag je zorgen uit handen en ondersteunen je vanuit onze expertise op het gebied van social media.

SAMEN OP AVONTUUR?

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media

  Bloggen: hoe en waarover?

  Een zakelijke blog wordt in de eerste plaats gebruikt om de organisatiedoelen te bereiken. Maar het doet meer. De blogs kunnen gaan over relevant nieuws binnen jouw branche, maar ook over andere populaire onderwerpen die aan jouw organisatie te koppelen zijn. Bij het schrijven en publiceren van blogs is het belangrijk om doelgericht te werk te gaan. Welke schrijfstijl pas je toe? Op welke doelgroep richt je je teksten? Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw organisatie? Er komt veel bij kijken. Misschien heb jij hier geen tijd voor of vraag je je af waar je moet beginnen. Onze Content Creators nemen het schrijven van blogs graag van je over.

  Voordelen van een blog laten schrijven

  Door blogs te laten schrijven laat je op laagdrempelige wijze aan jouw doelgroep zien wat jij als organisatie te bieden hebt. Bovendien geeft bloggen je de mogelijkheid om naast de reguliere onderdelen op jouw website verdiepende informatie te geven over producten, diensten en de mensen achter jouw organisatie. De kennis die je deelt in blogs kan ervoor zorgen dat jouw doelgroep sneller geneigd is om een dienst af te nemen. Zo werk je aan je naamsbekendheid en werf je potentiële klanten zonder te verkopen. Bovendien hebben blogs een gunstig effect op de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. Ook kunnen blogs voor een flinke uitbreiding van je (zakelijke) netwerk zorgen: mensen lezen de artikelen en delen ze. Zo verklein je de afstand met jouw doelgroep en vergroot je de betrokkenheid.

  Aan de slag

  Op structurele basis blogartikelen geschreven door Content Creators. Dat is Pixelpanters. Naast ijzersterke grammaticale vaardigheden en creatieve invalshoeken, houden onze Content Creators tijdens het schrijven van blogs rekening met richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Ze zorgen ervoor dat jouw organisatie eruit springt. Dat doen ze niet alleen: ze gaan met je in gesprek en zoeken samen met jou naar goede en mooie verhalen.

  NEEM CONTACT OP

  Jeroen Glas

  Joost Hoekerswever

  Accountmanager

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

  Pixelpanters
  Zutphenseweg 33
  7418 AH Deventer

  Benieuwd naar onze avonturen?

  Volg ons op social media