Goede tekstschrijver en doordacht plan geven content waarde

Goede tekst en content die de lezer triggert, goed leesbaar is én vindbaar is blijft belangrijk. Dat geldt voor webteksten of blogs voor websites, maar ook voor print copy, een campagne of social media. Bovendien is het zo dat tekst en design hand in hand gaan. Het versterkt elkaar en geeft kracht mee aan een boodschap, of deze nu commercieel, wervend of informatief is. Tekstschrijven, tekstadvies, redigeren, redactie, eindredactie, contentplanning en contentbeheer: we laten tekst en content graag spreken! Natuurlijk met een duidelijk doel, afgestemd op doelgroep én afzender.

Teksten die informeren of activeren, in eigen stijl

Of het gaat om een website of brochure, vaak gaat het om het informeren en activeren van een specifieke doelgroep. Een nieuw bedrijf of nieuwe dienst in de markt zetten, een actie onder de aandacht brengen of bekendheid genereren bij een nieuwe doelgroep. Het is belangrijk om het onderscheidend vermogen te ‘verkopen’, op zo’n manier dat merkidentiteit en eigen stijl goed verweven zijn. De tone of voice kan per tekst of kanaal in nuances verschillen, maar sluit altijd aan bij het unieke karakter van het bedrijf. Taalgebruik, woordkeuze, lengte van teksten, een paar van de keuzes die gemaakt worden als het gaat om stijl. Tip: laat je verrassen en verbazen door onze combinatie van tekst én design.

Webteksten die doel en doelgroep raken

Tekst en content ontwikkel je met een duidelijk doel voor ogen, of het nu voor print of web is. Bij webteksten is het doel vaak meetbaar, denk aan ‘x aantal offerteaanvragen via website of campagne’ of ‘25% meer websitebezoeken’. Dat maakt dat webteksten extra scherpte vragen, volledig toegespitst op doel, call-to-action én meer technische aspecten zoals SEO, opbouw en linkstructuur. Ondanks dat volgt er geen (re)actie zonder tekst of content die de doelgroep raakt en triggert. Waar onze kracht ligt: de ideale balans vinden in techniek en communicatieve boodschap, afgestemd op doelgroep. Het resultaat: online teksten met impact!

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collega’s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur en software.

 • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
 • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
 • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Samen op verkenning of direct aan de slag?

Onze samenwerkingen beginnen met een verkennend gesprek en kennismaking. We kruipen in de huid van onze klant en samen verkennen we het territorium, de jungle en de gewenste strategie en doelen. Laat je verrassen door ons strijdplan dat meestal volgt na een tweede verkennend gesprek en door onze praktische aanpak. We denken mee van begin tot eind, bieden eerlijk en compleet advies en we kijken altijd verder. Ook handig, we hebben alle specialismen in huis: van ontwerpen en bouwen tot het ontwikkelen en vermarkten van content!

[Ga op verkenning]

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer