Huisstijl en logo voor unieke
en professionele look en feel

Een krachtige en herkenbare huisstijl bakent het (bedrijfs)territorium af en zorgt voor zichtbaarheid en impact bij klant en markt. Logo en huisstijl brengen een bedrijf of merk vooral tot leven! Ook een aanpassing kan veel impact hebben. Onze Pixeldesigners kruipen in de huid van de klant om wensen, profiel van bedrijf of merk en de doelgroep te leren kennen. Na een uitgebreide en persoonlijke inventarisatie gaan we aan de slag en presenteren we รฉรฉn รก enkele voorstellen.

Ontwerp eigen huisstijl met website, briefpapier en meer

Het is belangrijk dat een huisstijl goed aansluit bij het gewenste imago. Bovendien moet in alle uitingen de huisstijl goed terugkomen. Huisstijl, website, briefpapier, visitekaartje, banner, flyer, brochure; we ontwerpen alle uitingen met evenveel plezier en effect. Bij bestaande huisstijlen onderzoeken we de sterke kanten en kansen. Ook als er een volledig nieuwe weg wordt ingeslagen. Doelgroep, bedrijfsprofiel en (marketing)doelen smelten we samen tot een persoonlijk-professioneel voorstel. We leveren drie opties aan. Het blijkt vaak een lastigste keuze, maar met een uniek resultaat om trots op te zijn!

Drukwerk, eerlijk advies en stapje extra

Wees ervan verzekerd dat logo en huisstijl goed tot hun recht komen, en met de juiste kwaliteit. Wij verzorgen graag het drukwerk. Dat scheelt in tijd en kosten, we bieden namelijk alle diensten: van advies en ontwerp tot realisatie en drukwerkbegeleiding. Qua drukwerk geven we advies, maken we bestanden drukklaar, beoordelen we de kwaliteit en begeleiden we het traject. Nabestellen kan en snelheid is een vanzelfsprekendheid. Prijs en kwaliteit zijn volgens klanten ook dik in orde en we zetten net dat stapje extra om onze ontwerpen uniek en persoonlijk te maken. Bovendien zijn onze adviezen eerlijk en realistisch, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collegaโ€™s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur en software.

 • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
 • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
 • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Samen op verkenning of direct aan de slag?

Onze samenwerkingen beginnen met een verkennend gesprek en kennismaking. We kruipen in de huid van onze klant en samen verkennen we het territorium, de jungle en de gewenste strategie en doelen. Laat je verrassen door ons strijdplan dat meestal volgt na een tweede verkennend gesprek en door onze praktische aanpak. We denken mee van begin tot eind, bieden eerlijk en compleet advies en we kijken altijd verder. Ook handig, we hebben alle specialismen in huis: van ontwerpen en bouwen tot het ontwikkelen en vermarkten van content!

[Ga op verkenning]

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer

  ยฉ 2021 โ€“ Pixelpanters | Algemene voorwaarden | Privacydisclaimer | Verwerkersovereenkomst