Met online marketing hoger in Google, goed vindbaar en meer resultaat

Online marketing heeft veel te bieden, van een social media campagne tot een SEO- of SEA-campagne (hoger in Google en Google Adwords) om goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Afhankelijk van de doelen en wensen zetten we in op resultaat voor de korte of lange termijn. Snel resultaat nodig? Dan kan bijvoorbeeld adverteren in Google bijdragen. Bouwen aan een goede (online) positie en zichtbaarheid of een band opbouwen met de doelgroep? Laten we dan beginnen met een gericht marketingplan. Neem eens contact op, we denken graag mee.

SEO-traject: website hoger in Google

We helpen bedrijven en MKB zichtbaarder te zijn met SEO, zoekmachine optimalisatie. Soms kan dat met alleen een SEO- of SEA-campagne, maar vaker loont het om een website of landingspagina te optimaliseren om hoger in Google te komen. Een hogere positie levert bijna altijd meer websitebezoekers op, en bovendien tellen vooral de eerste vier zoekresultaten mee. Doelen vaststellen, zoekwoordenanalyse, optimalisatie van tekst en techniek, een paar acties die bij kunnen dragen aan betere online vindbaarheid. We adviseren graag op basis van de klantvraag.

Blog en tips SEO: โ€˜Beter vindbaar in online jungle Google met SEOโ€™

SEA-traject: adverteren via Google

Adverteren via Google Adwords (SEA) levert snel en gericht resultaat. Ideaal voor een product, dienst of event dat snel onder de aandacht gebracht moet worden. Het dagbudget voor een advertentiecampagne wordt vooraf afgesproken en we monitoren de campagne actief, met bijsturing waar nodig. Het waardevolle van SEA: advertenties komen onder de aandacht van specifieke, vooraf geselecteerde doelgroepen. Dat op basis van de zoektermen die zij gebruiken. De resultaten zijn live bij te houden in onze marketingrapportage. Zo kunnen we de campagne tussentijds bijsturen voor het juiste bereik en effect..

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collegaโ€™s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur en software.

 • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
 • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
 • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Samen op verkenning of direct aan de slag?

Onze samenwerkingen beginnen met een verkennend gesprek en kennismaking. We kruipen in de huid van onze klant en samen verkennen we het territorium, de jungle en de gewenste strategie en doelen. Laat je verrassen door ons strijdplan dat meestal volgt na een tweede verkennend gesprek en door onze praktische aanpak. We denken mee van begin tot eind, bieden eerlijk en compleet advies en we kijken altijd verder. Ook handig, we hebben alle specialismen in huis: van ontwerpen en bouwen tot het ontwikkelen en vermarkten van content!

[Ga op verkenning]

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer

  ยฉ 2021 โ€“ Pixelpanters | Algemene voorwaarden | Privacydisclaimer | Verwerkersovereenkomst