Video, virtuele tour en fotografie voor beleving en interactie

Pixelpanters brengt met video, fotografie en virtuele media, dienst, bedrijf of event onder de aandacht. Beeld vertelt een verhaal met beleving en impact. Vormen die zich daar goed voor lenen zijn bedrijfsvideo, videocommercial of animatie, fotografie en een interactieve virtuele tour. Voor elke vraag hebben we een specifieke AV- en multimediaoplossing. Voor extra effect denken we graag mee over het juiste bereik, bijvoorbeeld via social media of met inzet van online marketing. We zijn trouwens erkend en vertrouwd fotograaf en Google Street View Trusted Topbijdrager!

Fotografie voor bedrijf, product, dienst of event

Op zoek naar portretfotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie of reportagefotografie? We denken graag mee over hoe we de juiste beleving of sfeer met fotografie naar uw klant of doelgroep communiceren. We weten als geen ander hoe we licht, locatie en compositie kunnen beïnvloeden voor het ideale beeld. Dit kan zowel op locatie als in onze speciale studio. Na de opnames kunnen we de beelden bewerken of de fotografie met graphic design combineren voor beelden met impact.

Virtuele tour en street view voor interactieve beleving

We zijn erkend en vertrouwd fotograaf en Google Street View Trusted Topbijdrager. We hebben de expertise en apparatuur om met 360 graden-fotografie professionele en gedetailleerde panorama’s te creëren. Met de beelden produceren we een virtuele tour met een intuïtieve user interface en interactieve info-hotspots om op een visuele en gebruiksvriendelijke manier informatie en sfeer over te brengen. Gecombineerd met virtual reality (VR) kunnen we een ervaring creëren waar je middenin zit, alsof je er zelf aanwezig bent. Zien is ervaren!

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collega’s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur en software.

  • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
  • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
  • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Samen op verkenning of direct aan de slag?

Onze samenwerkingen beginnen met een verkennend gesprek en kennismaking. We kruipen in de huid van onze klant en samen verkennen we het territorium, de jungle en de gewenste strategie en doelen. Laat je verrassen door ons strijdplan dat meestal volgt na een tweede verkennend gesprek en door onze praktische aanpak. We denken mee van begin tot eind, bieden eerlijk en compleet advies en we kijken altijd verder. Ook handig, we hebben alle specialismen in huis: van ontwerpen en bouwen tot het ontwikkelen en vermarkten van content!

[Ga op verkenning]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer