Video en fotografie voor beleving en impact met beeld

Pixelpanters brengt met video en fotografie dienst, bedrijf of event onder de aandacht. Beeld vertelt een verhaal met beleving en impact. Vormen die zich daar goed voor lenen zijn bedrijfsvideo, videocommercial of animatie of fotografie. Voor elke vraag hebben we een specifieke AV- en multimediaoplossing. Voor extra effect denken we graag mee over het juiste bereik, bijvoorbeeld via social media of met inzet van online marketing.

Fotografie voor bedrijf, product, dienst of event

Op zoek naar portretfotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie of reportagefotografie? We denken graag mee over hoe we de juiste beleving of sfeer met fotografie naar uw klant of doelgroep communiceren. We weten als geen ander hoe we licht, locatie en compositie kunnen beรฏnvloeden voor het ideale beeld. Dit kan zowel op locatie als in onze speciale studio. Na de opnames kunnen we de beelden bewerken of de fotografie met graphic design combineren voor beelden met impact.

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collegaโ€™s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur en software.

 • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
 • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
 • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Samen op verkenning of direct aan de slag?

Onze samenwerkingen beginnen met een verkennend gesprek en kennismaking. We kruipen in de huid van onze klant en samen verkennen we het territorium, de jungle en de gewenste strategie en doelen. Laat je verrassen door ons strijdplan dat meestal volgt na een tweede verkennend gesprek en door onze praktische aanpak. We denken mee van begin tot eind, bieden eerlijk en compleet advies en we kijken altijd verder. Ook handig, we hebben alle specialismen in huis: van ontwerpen en bouwen tot het ontwikkelen en vermarkten van content!

[Ga op verkenning]

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer

  ยฉ 2021 โ€“ Pixelpanters | Algemene voorwaarden | Privacydisclaimer | Verwerkersovereenkomst