Wil jij een professionele website laten maken?

Een eigen website is zoveel meer dan een goed visitekaartje. Een professionele website die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen én doelgroep biedt zichtbaarheid, beleving en een basis voor succes. Een technisch goed opgebouwde site, afgestemd op de marketingdoelen en look & feel vormt de basis. Een website, geoptimaliseerd voor vindbaarheid (of adverteren) in Google vormt de kroon. Natuurlijk samen met goede en aansprekende content.

Onderhoud en extra’s: geen zorgen en bespaar werk

Geen gedoe met een website nadat hij live staat? Een onderhoudspakket is geen overbodige luxe. Wij zorgen voor het technisch beheer van de WordPress website en alles wat daarbij komt kijken. Ook zorgen we voor het instellen van mailadressen, hosting, domeinnaam en Google Analytics en Marketing Analyse. Verder is er de keuze om de website zelf te vullen en te beheren of dit aan ons over te laten. Bij eigen beheer bieden we altijd een persoonlijke WordPress training.

Extra inzicht, resultaat of nieuwe content?

Een professionele website laten maken levert wat op. Het dient tenslotte een marketingdoel. We kijken graag met je naar de mogelijkheden voor meer resultaat of zichtbaarheid bij de doelgroep. Diensten die we hiervoor in kunnen zetten zijn online adverteren, SEO- of SEA-optimalisatie, analyse via Analytics en Marketing Analyse, etc. Bovendien ontwikkelen we nieuwe content zoals webpagina’s, blogs, video’s, foto’s en landingspagina’s.

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collega’s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur en software.

 • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
 • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
 • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Samen op verkenning of direct aan de slag?

Onze samenwerkingen beginnen met een verkennend gesprek en kennismaking. We kruipen in de huid van onze klant en samen verkennen we het territorium, de jungle en de gewenste strategie en doelen. Laat je verrassen door ons strijdplan dat meestal volgt na een tweede verkennend gesprek en door onze praktische aanpak. We denken mee van begin tot eind, bieden eerlijk en compleet advies en we kijken altijd verder. Ook handig, we hebben alle specialismen in huis: van ontwerpen en bouwen tot het ontwikkelen en vermarkten van content!

[Ga op verkenning]

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer