Wil jij websiteteksten laten schrijven door professionals?

Start jij een nieuw bedrijf en wil je online klanten binnenhalen? Of heb je al een website maar kunnen de huidige webteksten wel een opfrisbeurt gebruiken? 

 

Kortom: wil jij een website waarmee je de aandacht trekt!? 

 

Websiteteksten schrijven is een tijdrovende klus. Iets waar jij misschien helemaal geen tijd voor hebt. Met pakkende teksten voor je website kun je jouw doelgroep overtuigen. Daarnaast zorgen SEO-teksten voor een hogere ranking in zoekmachines zoals Google. Wij nemen deze klus graag van je over. 

SEO-teksten schrijven

Wil jij de online vindbaarheid van je website verbeteren? Dan is het belangrijk dat je websiteteksten voor zoekmachines zijn geoptimaliseerd: SEO-teksten dus. De kunst is om je verhaal tegelijkertijd uniek én authentiek te vertellen. Zo zorg je ervoor dat je website meer bezoekers trekt en dat de websitebezoeker verandert in een fan, ambassadeur of klant. Jouw verhaal sluit aan op de vraag of behoefte van de doelgroep.
We zijn op de hoogte van de laatste SEO-trends en richtlijnen en weten precies hoe we jouw verhaal moeten vertellen. Bijvoorbeeld door storytellingtechnieken te gebruiken. Elke tekst vraagt om zijn eigen insteek, opbouw, stijl en tone of voice. Daar houden we rekening mee.

Je tekst laten redigeren

Schrijf je zelf webteksten en heb je moeite om je verhaal duidelijk te communiceren? Of vind je het lastig om foutloze teksten te schrijven? We (her)schrijven graag jouw teksten zodat het een foutloos en helder verhaal wordt. En dat niet alleen. We zorgen dat je websiteteksten voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines zoals Google.
Voorkom dat bezoekers afhaken omdat je verhaal niet duidelijk is, of omdat je tekst fouten bevat. Zorg er juist voor dat je bezoekers enthousiast worden. Wij helpen hier graag mee.
Wil jij ons je websiteteksten laten redigeren of SEO-optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

Websiteteksten laten schrijven: onze werkwijze

We werken persoonlijk, direct en zetten graag in op een duurzame relatie. Daarom leren we je graag kennen en bouwen we een band op. Dat doen we door een interview voordat we aan de slag gaan. Dat kan op locatie, telefonisch of middels een videocall. We luisteren goed en bijten ons vast in jouw vraag.

 • Interview
 • Zoekwoordenonderzoek (SEO)
 • Webteksten schrijven
 • Interne redactieronde door een andere schrijver
 • Jouw 1e correctieronde
 • 1e feedback verwerken
 • Jouw 2e correctieronde
 • 2e feedback verwerken

Na het verwerken van de feedback uit de 2e correctieronde leveren we de webteksten op. Teksten kunnen wij plaatsen en publiceren in WordPress. Daar hebben wij meerdere jaren ervaring in. Uiteraard kunnen we je spiksplinternieuwe teksten ook aanleveren via de mail, waardoor je ze zelf op je website kan plaatsen. 

Schrijven vinden wij leuk

We schrijven graag pakkende teksten voor je website, maar we kunnen meer. Naast SEO-teksten schrijven ontwikkelen we ook graag een blogreeks voor je bedrijf of helpen we je bij het schrijven van persberichten. Heb je ook ander type content waar je hulp bij nodig hebt? Zoals flyers, brochures of posters? Laat de teksten door ons schrijven of redigeren. Bovendien denken onze designers graag mee over het ontwerp.

Meer info over vormgeving

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer