Webteksten schrijven

Pakkende teksten voor op jouw website, daar weten wij wel raad mee. Goede teksten zijn van groot belang om jouw doelgroep aan te spreken. Maar het schrijven kan een tijdrovende klus zijn. Die taak nemen wij daarom graag van je over. We zorgen ervoor dat er aansprekende teksten op jouw website komen te staan. Teksten die perfect zijn aangepast aan jouw doelgroep. Goede webteksten brengen veel voordelen met zich mee. De vindbaarheid, conversie en bezoekersaantallen stijgen. In het schrijfproces gaan we uit van jouw unieke boodschap. Blink je uit in duurzaamheid óf is er iets anders dat jouw doelgroep moet weten?

Werkwijze

Fase 1: Kennismaking

Fase 2: Zoekwoordenonderzoek (SEO)

Fase 3: Webteksten schrijven

Fase 1: Kennismaking

Onze werkwijze is persoonlijk, direct en we zetten graag in op een duurzame relatie. Daarom leren we je graag kennen en bouwen we een band op. Dat doen we door een interview voordat we aan de slag gaan. Dat kan op locatie, telefonisch of middels een videocall. We luisteren goed en bijten ons vast in jouw vraag.

Fase 1: Kennismaking

Onze werkwijze is persoonlijk, direct en we zetten graag in op een duurzame relatie. Daarom leren we je graag kennen en bouwen we een band op. Dat doen we door een interview voordat we aan de slag gaan. Dat kan op locatie, telefonisch of middels een videocall. We luisteren goed en bijten ons vast in jouw vraag.

Fase 2: Zoekwoordenonderzoek (SEO)

Voordat we beginnen met schrijven, gaan we aan de slag met een zoekwoordenonderzoek. We onderzoeken welke zoekwoorden gunstig zijn voor jouw webteksten. Door welke woorden zal jouw website hoger in zoekmachines verschijnen? Door welke zoekwoorden komt jouw doelgroep sneller op jouw website terecht en niet die van iemand anders? Op basis van dit zoekwoordenonderzoek denken we een strategie uit. Een goede fundering voor sterke webteksten.

Fase 3: Webteksten schrijven

Op basis van het zoekwoordenonderzoek gaan we aan de slag met het schrijven van jouw webteksten. Nadat we een eerste versie hebben geschreven, vindt er een interne redactieronde plaats door een andere Content Creator. Vervolgens leggen we de webteksten aan jou voor en verwerken we jouw 1e feedback. Na het verwerken van jouw feedback leveren we een 2e versie aan. Na de 2e correctieronde en het verwerken van eventuele nieuwe feedback leveren we de webteksten op. Wij kunnen de teksten zowel voor je plaatsen als publiceren. Plaats je de webteksten liever zelf op je website? Uiteraard kunnen we je gloednieuwe teksten ook aanleveren, waardoor je ze zelf op je website kunt plaatsen.

Waarde van goede webteksten

Goede en heldere webteksten brengen veel voordelen met zich mee. Zo laten ze de bezoekersaantallen op jouw website stijgen. Goed doordachte webteksten zorgen er ook voor dat jouw doelgroep zich op de juiste manier aangesproken voelt. Je neemt de doelgroep hierdoor écht mee in jouw verhaal. Bovendien brengen webteksten nog een ander belangrijk voordeel met zich mee: je positie in zoekmachines komt hoger te liggen én je vindbaarheid stijgt. We laten de juiste woorden terugkomen in de webteksten, zonder jouw unieke boodschap uit het oog te verliezen. Sterke webteksten zorgen bovendien voor meer conversie. Dat betekent dat contactaanvragen, aankopen of inschrijvingen via jouw website aanzienlijk toenemen.

 

Bij Pixelpanters bieden we verschillende webtekstpakketten aan. Samen met jou gaan we op jacht naar geschikte oplossingen voor jouw online teksten. Sta je aan de start van een nieuw avontuur en ga je een eigen bedrijf beginnen? Laat ons een handje helpen en ga een website leasen. Of heb je al een website maar zijn de teksten aan vernieuwing toe? Ook dan kan je bij ons terecht voor het redigeren van jouw bestaande webteksten. We zorgen ervoor dat alle puntjes op de i staan en leveren de webteksten zo af dat ze volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wij passen storytellingtechnieken toe en werken volgens het principe van consciousmarketing.

‘Met unieke content verkoop
je jouw producten aan klanten

 

~ Wesley de Bree

Onze Expedities

Bij Pixelpanters denken we graag in creatieve en innovatieve oplossingen. We creëren waarde en vertellen jouw verhaal. We nemen je daarom mee op expeditie. Van consciousmarketing tot storytelling, van vormgeving tot webdesign: wij hebben de oplossing voor jou. Zo realiseren we bij Pixelpanters samenwerkingen waar beide partijen trots op zijn.

 

Benieuwd naar onze eerdere expedities? We laten je graag zien aan welke mooie projecten we al hebben gewerkt.

SAMENWERKINGEN

Bij Pixelpanters werken we voor diverse opdrachtgevers. We zetten marketing en communicatie doelgericht in en helpen hen bij het overbrengen van een boodschap. Zo creëren wij waarde en realiseren we projecten waar we trots op zijn! Meer weten over onze eerdere expedities? We laten je graag zien met welke opdrachtgevers we samenwerken.

De Helfterkamp
Netwerk Acute Zorg Zwolle
African Woodgrow
Mens & Zo
SNP Adviseurs
Liefde voor brocante
Erve brooks
EEGA Groep
EEGA Plus
Mijn Flex plek

Wij zijn ook goed in:

Websites bouwen

Een goede website vormt het fundament van jouw online vindbaarheid en naamsbekendheid. Het is het eerste visitekaartje dat mensen van jouw organisatie te zien krijgen. Wij helpen je graag om je online vindbaarheid en naamsbekendheid te vergroten.

Blogs schrijven

Laat ons blogs voor op jouw website schrijven. Bloggen is bij uitstek een geschikt middel om op een informele en toegankelijke manier over de meest uiteenlopende onderwerpen te vertellen.

Social media ondersteuning

Je socialmediakanalen beheren is tijdrovend. Zeker als je social media optimaal wilt benutten om je naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten. Wij nemen graag je zorgen uit handen en ondersteunen je vanuit onze expertise op het gebied van social media.

SAMEN OP AVONTUUR?

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media