SEO-specialist Deventer

Different pixels, same panters

We hebben Pixelpanters in een nieuw jasje gestoken. Pixelpanters gaat vanaf nu door het leven als een innovatief, creatief en bewust (online) marketing- en communicatiebureau. We zetten marketing en communicatie optimaal in om een duurzame en sociale toekomst zo snel mogelijk te realiseren.

Complete make-over

Out-of-the-box

We verbreden enkel onze horizon. Van consciousmarketing tot storytelling, van vormgeving tot webdesign: wij hebben de oplossing voor jou. Als Pixelpanters creëren we merkwaarde, helpen we bij het vinden van jouw doelgroep en vertellen jouw boodschap op een impactvolle en onderscheidende manier. Samen denken we out-of-the-box.

Liefde voor ons vak

Net als voorheen kun je bij ons terecht voor allerlei verschillende diensten. Van het bouwen van een website tot aan het schrijven van webteksten en van branddesign tot aan communicatie via social media: wij hebben het in huis! Dat doen we met een team vol enthousiaste experts die liefde hebben voor hun vak.

Wil je meer weten over onze herpositionering en wat wij als Pixelpanters voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Jeroen Glas

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

0570 – 63 84 75
06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media