Annemiek Elizen

Projectcoördinator & Hardloopjunkie

Lijnen uitzetten, het overzicht bewaren en haar collega-panters naar het einde van de marathon loodsen. Dat is waar onze Projectcoördinator Annemiek – niet geheel toevallig hardloop- en marathonliefhebber – zich dagelijks mee bezighoudt.

 

Ze houdt het overzicht en denkt niet in problemen, maar in oplossingen.
Annemiek heeft oog voor detail en werkt graag aan duurzame projecten in onze (online) kantoorjungle. Samen met het team wil ze met haar passie voor marketing en communicatie de online- en offlinecommunicatie van klanten verbeteren.

 

Naast werken heeft deze twentysomething nog genoeg tijd voor andere leuke dingen. Zo is Annemiek verslaafd aan (uit) eten, reizen, hardlopen en slapen. En oh ja, ze houdt ook erg van koffie. Haar favoriete koffie is een cappuccino met havermelk. Die cappuccino drinkt ze het liefst op een terras ergens in een warm land nadat ze heeft uitgeslapen en een rondje heeft hardgelopen. Een lekker stuk cheesecake erbij en deze Pixelpanter is helemaal tevreden!

linkedin-PP

Ook PixelPanter worden?

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures en stages vind je op onderstaande pagina’s en op onze socialmediakanalen.