Debby Turken

Content Creator & Interieurlover

Stralende Debby vormt samen met Wesley ‘Team Content’. Marketing en communicatie passen helemaal bij haar, alles moet kloppen, en daar werkt ze hard voor. Niet alleen binnen haar werk, ook haar outfits zijn altijd on point. Debby is een gemotiveerde panter en is altijd op zoek om iets nieuws te leren. Dat ze leergierig is blijkt, want naast haar werk heeft ze ook nog de extra studie Communication Strategy & Digital Execution gevolgd.

 

Wat Debby zo leuk vindt aan het werken voor Pixelpanters? “Wij werken voor veel klanten die sociaal ondernemen en zo dragen wij indirect ook een steentje bij aan de maatschappij!” Daarnaast zorgt ze er in haar privéleven ook zo veel mogelijk voor om duurzaam te leven; zo is ze flexitariër en recyclet ze altijd haar afval.

 

Naast haar werk heeft ze nog genoeg tijd over om met haar vriendinnen op het terras te zitten. En is ze druk bezig met het maken van interieurmoodboards op Pinterest, want naast haar werk als Content Creator is interieur ook een grote passie en heeft ze al heel wat vtwonen-magazines versleten!

linkedin-PP

Ook PixelPanter worden?

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures en stages vind je op onderstaande pagina’s en op onze socialmediakanalen.