Jeroen Glas

Accountmanager & Jungleontdekker

Onze Accountmanager Jeroen is onze ontdekkingsreiziger door de jungle. Hij gaat op zoek naar inheemse stammen die de visie van Pixelpanters delen of willen delen. Naar stammen die impact willen maken en duurzaam willen ondernemen. Jeroen zoekt stammen waar we als Pixelpanters lange tijd bij kunnen verblijven om te werken aan de toekomst én om samen de jungle te verkennen.

 

Samen kneden we jouw product. Jeroen gelooft dat iedereen bewust bezig kan zijn met sociaal- en duurzaam ondernemen. Hij houdt ervan om verhalen aan te horen en ze te vertellen. Jeroen kijkt naar de lange termijn en bouwt het liefst aan relaties in plaats van eenmalige acties.

 

Het attribuut op Jeroens foto? Zijn fivefingerschoenen. Voor hem een geweldige ervaring om de jungle/natuur te ontdekken, maar ook een rare, soms wat ruikende, verschijning. Ze lopen daarentegen geweldig. Loop jij een keer met hem mee?

linkedin-PP

Ook PixelPanter worden?

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures en stages vind je op onderstaande pagina’s en op onze socialmediakanalen.