Jonnie Hup

Grafisch Vormgever & Xbox-fanboy

Jonnie woont samen met zijn twee kids in Zwolle. Zijn vriendin en haar zoontje wonen in Deventer. Jonnie kun je het best omschrijven als een echt familliemens. Samen met gezin, famillie en vrienden leuke dingen doen: daar hecht Jonnie veel waarde aan. Met z’n allen aan de BBQ, een lekker stukje biologisch vlees erop, yes please!

 

Sporten? Ook dat doet Jonnie graag. Lekker los in de sportschool en voldaan naar huis gaan, heerlijk! Een andere hobby van hem is gamen. Van jongs af aan heeft hij al game consoles in huis. Ooit begonnen op een Nintendo en tegenwoordig speelt hij op een Xbox. In tegenstelling tot Playstation-fan én collega Wesley is Jonnie Xbox-fanboy for life! Een lekker potje gamen met vrienden in de avond? Jonnie is van de partij!

 

Net als tijdens het gamen heeft Jonnie ook tijdens zijn werk oog voor detail. Details maken het verschil, ook in zijn dagelijks werk als Grafisch Vormgever. Website, logo, huisstijl, brochure of andere creatieve productie nodig? Dan ben je bij Jonnie aan het juiste adres!

linkedin-PP

Ook PixelPanter worden?

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures en stages vind je op onderstaande pagina’s en op onze socialmediakanalen.