Marten Stiekema

Grafisch Ontwerper 

Ik ben de Grafisch Ontwerper binnen Pixelpanters. Afgestudeerd aan de kunstacademie Minerva te Groningen, wonend in Zwolle en neergestreken in Deventer om bedrijven te helpen met het visualiseren van hun grafische of webdesign dromen. Door mee te denken met de klant, verder te kijken en met oog voor detail maak ik op maat gemaakte designs met precisie en plezier. Bij mij ben je aan het juiste adres als het aankomt op een op maat gemaakt design!

In mijn vrije tijd zit ik niet stil. Naast mijn bezigheden als designer, ben ik te vinden in de sportschool, bezig met crossfit, in de lokale boulderhal om nieuwe klimroutes uit te proberen óf ergens in het bos om een stuk hard te lopen. Naast het vele sporten ben ik zaterdag hopman bij de scouting en ben ik vaak bezig met mijn platenspeler of door mijn ruime variatie van Spotify-afspeellijsten aan het bladeren op zoek naar nieuwe muziek. Met deze liefde voor muziek struin ik menig festival en concert af om mijn favoriete artiesten live te kunnen zien en supporten.

linkedin-PP

Ook PixelPanter worden?

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s! Vacatures en stages vind je op onderstaande pagina’s en op onze socialmediakanalen.