herschrijven

Mirthe Margriet Boersma

Team Assistent & Dierenvriendin

Mirthe Margriet noemt zich met trots een vega(n) burger! Alles in haar leven draait om duurzaam én verduurzamen. Dit gaat van geen vlees en dierlijke producten eten, naar geen fast fashion tot zo min mogelijk verspillen in de breedste zin van het woord. Haar doel is om zo veel mogelijk mensen stappen in een duurzame richting te laten zetten.

 

Waar je haar ook ziet compagnon kantoorhond Snuf neemt ze altijd mee. Is het niet fysiek dan wel mentaal (of door een hondenhaartje dat ergens is blijven plakken).

 

Mirthe Margriet is de helpende hand van team Pixelpanters, ze is altijd in beweging en staat in startblokken voor het team. Dat ze altijd in beweging is mag je vrij letterlijk nemen; typen, een bewegende voet, spelen met Snuf of thee zetten: er gebeurt altijd wel iets!

 

Wanneer ze niet werkt voor Pixelpanters is Mirthe Margriet druk met Snuf, er moet ook getraind worden! Naast het trainen met Snuf houdt ze zich bezig met acrogym (turnen), lenigheid en minimalisme. Zoals je leest het woord ‘stilzitten’ komt niet voor in het woordenboek van Mirthe Margriet!

linkedin-PP

Ook PixelPanter worden?

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures en stages vind je op onderstaande pagina’s en op onze socialmediakanalen.