Zicht op online prestaties én kansen

Online zichtbaar zijn is één, online impact hebben en websitebezoeken omzetten in leads of concreet resultaat is een heel ander verhaal. Daar helpen we graag bij, vanuit ons specialisme in online marketing, websites en SEO & SEA. De eerste stap: zicht krijgen op de eigen online prestaties én kansen. Het analyse- en adviespakket SEO Checker is een basis voor een krachtige online zichtbaarheid en marketing.

[Neem direct contact op]

1. Websitescan

De websitescan geeft inzicht in de prestaties en sterke en zwakke punten van de eigen website. Dat natuurlijk in relatie tot de gestelde of beoogde marketingdoelen en deels vergeleken met de concurrentie. We kijken naar punten als techniek, design, tekst en content en aansluiting bij de doelgroep en toptaken. De uitkomst verrast vaak, net als de kansen die boven komen drijven.

2. Google SEO-analyse

Hoger in Google, niet voor niets veelbesproken en een vak an sich. Met de SEO-analyse brengen we de online waarde en positie van de eigen website in kaart. Bovendien presenteren we de kansen om hoger in de zoekresultaten te komen. Dat kan bijvoorbeeld door optimalisatie van techniek, tekst en content, metadata of doormiddel van linkbuilding. Ook dient SEO als basis voor SEA (adverteren).

3. Social media analyse

Aanwezig op social media, maar zonder duidelijke focus? Of nog niet aanwezig maar benieuwd naar de kansen en mogelijkheden voor korte en langere termijn? De Social media analyse levert een beeld op van de huidige social impact, ook in relatie tot enkele concurrenten, en van de kansen gekoppeld aan de eigen marketingdoelstellingen en -doelgroepen.

4. Advies op maat, persoonlijk toegelicht

Wat volgt na alle inzichten is een advies op maat, volledig toegespitst op het bedrijf en de kansen in online marketing. We stellen het advies persoonlijk op en lichten het persoonlijk toe voor zoveel mogelijk rendement. Daarnaast weten we dat de kracht van duurzame online marketing zit in een goede relatie met klant, markt en online partner. We denken graag mee.

Contact met Pixelpanters

Beter online zichtbaar zijn, voor meer resultaat? Val op in de online jungle, wij helpen graag.
Direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar: 0570 – 638 475.

    Naam

    Bedrijf / organisatie

    E-mail

    Telefoonnummer

    Website

    Bericht

    Gasfabriek Deventer
    Zutphenseweg 6B
    7418 AJ Deventer