Onze toekomstige collega…

Heeft passie voor marketingcommunicatie én is liefhebber van bewuste initiatieven. Deze weet daardoor als geen ander hoe je sociale- en duurzame bedrijven kunt ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Daarnaast denk je in oplossingen en ben je creatief. Jij bent een échte teamplayer, maar bent ook in staat om zelfstandig te werken. Onze ideale collega levert kwaliteit, wil meegroeien met de organisatie en wordt door anderen omschreven als een innovatief, creatief en bewust persoon.

Teamplayer

Bewust

Creatief

Wij zijn Pixelpanters, een innovatief, creatief en bewust (online) marketing- en communicatiebureau. Wij helpen sociale- en duurzame bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid. Ook helpen we bedrijven die de ambitie hebben om in de toekomst sociaal of duurzaam te gaan ondernemen. Als groot liefhebber van bewuste initiatieven, weten wij als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en op de juiste manier aanspreekt.

Hoe we dat doen? We zetten marketing en communicatie optimaal in om een duurzame en sociale toekomst zo snel mogelijk te realiseren. Wij creëren waarde voor een organisatie en zorgen ervoor dat de organisatie door de doelgroep wordt ontdekt. Een prettige en duurzame samenwerking staat bij ons altijd voorop. Het einddoel? Ervoor zorgen dat de doelgroep ambassadeur wordt!

Jouw vaardigheden

  • Je bent oplossings-, actie- en resultaatgericht;
  • Met jouw creativiteit en flexibiliteit weet je mensen te motiveren;
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
  • Door jouw commerciële instelling zie je kansen bij werkgevers;
  • Netwerken zit in jouw aard;
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en aanverwante wetgeving en re-integratiewetgeving in het algemeen;
  • Je bent een echte teamplayer maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Je bent proactief en wil graag meegroeien binnen de organisatie;
  • Je bent trots om te werken voor een organisatie als Mens & Zo en uit dit ook via social media.

VRAGEN OVER PIXELPANTERS

We horen graag waarom jij denkt een versterking te zijn voor ons team. Om jouw open sollicitatie in behandeling te nemen, vragen we je om de onderstaande vijf vragen in te vullen. Kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.