Onbezorgd op avontuur

Weten waar je aan toe bent én volledige ontzorging. Dat bieden onze Pixelpakketten. Alleen in de beginfase sparren we even over de mogelijkheden. Vervolgens nemen wij alle zorgen uit handen.

 

We regelen het van A tot Z en jij weet altijd waar je aan toe bent. Door bijvoorbeeld het schrijven van blogs of webteksten vergroten we de vindbaarheid van jouw bedrijf. Omdat we verschillende varianten aan pakketten aanbieden kies je een pakket dat aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

Onze survivalpakketten

Webtekstenpakketn

Webtekstpakketten

Wil jij een website die de aandacht trekt van (potentiële) klanten? Dan moeten de teksten op je website pakkend zijn. Pakkende teksten triggeren en maken van je lezer een klant. Bij Pixelpanters maken we die teksten aansprekend. We vertalen jouw verhaal, oftewel de waarde van jouw bedrijf, dienst of product.

Blogabonnementen

Een blog laten schrijven door professionals en daarmee je doelgroep beter bereiken en informeren over jouw nieuwe producten en diensten? Of wil je blogs laten schrijven maar heb je hier zelf geen tijd of inspiratie voor? Geef het blogs schrijven dan uit handen. Pixelpanters helpt je hierbij.

 

Een blog laten schrijven kan veel voordelen met zich meebrengen. Van meer potentiële klanten tot een betere vindbaarheid van jouw organisatie. Om dit te bereiken bieden we verschillende blogabonnementen aan. Voor ieder wat wils en op maat gemaakt.

Blogabonnementen

Websitepakketten

Wil jij het verschil maken? Dan kan een website niet uitblijven. Een goede website met de juiste opbouw en een passende huisstijl zijn het visitekaartje voor jouw bedrijf. Bij Pixelpanters helpen we je graag om hiermee op gang te komen. We maken een website die past bij jouw huisstijl en bedrijf, zodat jouw bedrijf ook online tot zijn recht komt.

Automatische piloot

Wanneer je een of meerdere van onze Pixelpakketten besluit af te nemen, kun je ervan uitgaan dat daarna alles snel op de automatische piloot begint te lopen. Alleen in de beginfase zullen we samen met jou even onze eindbestemming bepalen. Vanaf dan nemen wij de besturing over.

 

Je wordt volledig ontzorgd en zult op korte termijn resultaat zien. Want één ding is zeker: onze pakketten brengen veel voordelen mee voor jouw marketing en communicatie. Van meer potentiële klanten tot een betere vindbaarheid van jouw organisatie. Om dit te bereiken bieden we verschillende pakketten aan.

‘Samen bepalen we de eindbestemming, vervolgens gaat alles in de automatische piloot

 

~ Team Pixelpanters

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media