Webtekstpakketten

Pakkende teksten nodig voor op jouw website? Daar weten wij wel raad mee. Hiervoor bieden we verschillende webtekstpakketten aan. Goed geschreven webteksten zijn van belang om jouw doelgroep te bereiken. Het schrijven van webteksten kan daarentegen tijdrovend zijn. Wanneer je besluit om een van onze webtekstpakketten aan te schaffen, nemen wij deze taak van je over.

 

We schrijven aansprekende teksten die je op jouw website kunt plaatsen. Deze zijn volledig aangepast aan jouw doelgroep. Goed geschreven webteksten brengen veel voordelen met zich mee. De vindbaarheid, conversiegerichtheid en bezoekersaantallen stijgen. Tijdens ons schrijfproces gaan we uit van jouw unieke boodschap. Welk pakket kies jij?

Kosten webtekstpakketten

Een webtekst laten redigeren of schrijven, wat kost dat? We hebben hiervoor drie verschillende pakketten samengesteld. Het eerste pakket richt zich op aangeleverde webteksten die wij redigeren en aan de hand van een zoekwoordenonderzoek optimaliseren. Wanneer je gaat voor het tweede pakket duiken onze Content Creators dieper in jouw bedrijf, gaan ze het gesprek aan met een medewerker en voeren ze een zoekwoordenonderzoek uit. Ons derde pakket is identiek aan het tweede pakket: je betaalt daarentegen naar verhouding minder per geschreven webpagina.

Eenvoudig

 • 5 webpagina’s (400 tot 600 woorden per pagina)
 • Aangeleverde teksten worden geredigeerd
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Teksten worden SEO-proof gemaakt
 • Keuze uit conversiegerichte- of storytellingteksten

€ 399,-

(excl. btw)

Gevarieerd

 • 3 webpagina’s (400 tot 600 woorden per pagina)
 • Teksten worden geschreven op basis van een interview en een onderzoek
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Teksten worden SEO-proof gemaakt
 • Keuze uit conversiegerichte- of storytellingteksten

€ 599,-

(excl. btw)

Uitgebreid

 • 5 webpagina’s (400 tot 600 woorden per pagina)
 • Teksten worden geschreven op basis van een interview en een onderzoek
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Teksten worden SEO-proof gemaakt
 • Keuze uit conversiegerichte- of storytellingteksten

€ 899,-

(excl. btw)

Webteksten: waarom?

Waarom zou je webteksten die door ons geschreven zijn plaatsen op jouw website? Omdat onze Content Creators rekening houden met de regels en trucjes die op dit moment het meest relevant zijn voor webteksten. Voor jou schrijven we geschikte, effectieve én doelgerichte webteksten. Alles om de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Het maakt daarin niet uit of je net gestart bent of al jaren een ondernemer bent: wij leveren webteksten die volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Voordelen van webteksten

Goed geschreven webteksten brengen veel voordelen met zich mee. Ze laten bijvoorbeeld de bezoekersaantallen op jouw website stijgen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jouw doelgroep op de juiste manier aangesproken wordt. Nog een voordeel aan webteksten die goed geschreven zijn: je positie in verschillende zoekmachines komt hoger te liggen én je vindbaarheid stijgt. Onze Content Creators laten de juiste woorden terugkomen in webteksten. Zonder dat ze jouw unieke boodschap uit het oog verliezen. Sterke webteksten zorgen tevens voor meer conversie. Dit betekent dat contactaanvragen, aankopen of inschrijvingen via jouw website aanzienlijk zullen toenemen.

Aan de slag

Goed geschreven en geoptimaliseerde webteksten door onze Content Creators. Dat bieden wij aan met onze webtekstpakketten. Naast hun ijzersterke grammaticale vaardigheden en creatieve invalshoeken, houden onze Content Creators tijdens het schrijven van jouw webteksten rekening met richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Zo zorgen ze ervoor dat jouw organisatie eruit springt.

NEEM CONTACT OP

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media