Werk waar we trots op zijn

Waar kunnen we jou mee versterken en je klanten mee verleiden? Een nieuwe website of webshop, een bedrijfsvideo of bijvoorbeeld een virtuele tour? Of een nieuwe huisstijl, logo of advies en handen op het gebied van online marketing? We hebben een breed dienstenpakket in marketing en communicatie. Hieronder delen we graag een paar succesvolle samenwerkingen: werk waar we trots op zijn! Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Liefde voor Brocante

De uitdaging: een internationaal toonaangevend magazine & merk omtoveren tot een website met webwinkel die dezelfde sfeer ademt en zelf te onderhouden is. Missie geslaagd, met een blije en trotse opdrachtgever tot gevolg: “De website straalt klasse en kwaliteit uit en dat is precies wat ik voor ogen had”, aldus Margreet Frens. De website is in nauwe samenwerking tussen Liefde voor Brocante en developer/designer tot stand gekomen, inclusief training in het beheer van de website en webshop met ondersteunend een handleiding en instructievideo’s.

Pitch & Putt Golf Bussloo

In goede samenwerking heeft Pitch & Putt Bussloo ons een overzichtelijke website laten maken gericht op groepen. We hebben elementen als video en een reserveringsmodule verwerkt en we hebben de site zo gebouwd dat hij makkelijk te vullen en bij te houden is. Pitch & Putt Bussloo: “Een hele verandering met de vorige website, wij zijn trots op het resultaat! We hebben vooral gekeken hoe wij het voor onze (potentiële) gasten overzichtelijker kunnen maken.” Tip: breng ook eens offline een bezoekje aan Pitch & Putt Bussloo. Je zult verrast zijn over wat ze te bieden hebben!

De Scheg

Zwemmen, schaatsen, spelen, ontspannen, het kan allemaal bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer. Om die beleving ook vanuit huis te kunnen ervaren en om nog beter vindbaar te zijn hebben we een Virtuele tour ontwikkeld voor De Scheg. Benieuwd hoe dat eruitziet? Loop eens binnen via onderstaande knop. Wist je trouwens dat we officieel zijn erkend als vertrouwd fotograaf en bureau voor Google Streetview Trusted? Dat betekent onder andere dat de Virtuele tours die we voor onze klanten aan Google Maps toevoegen extra goed vindbaar zijn.

Salesleaders

Deze leaders in sales gebruiken hun kennis en ervaring om anderen hogerop te krijgen in het salesvak. Met veel plezier hebben we ze een gezicht en online identiteit gegeven. Begonnen bij het begin, met een passende huisstijl, logo en bijbehorende uitingen. De huisstijl hebben we uitgewerkt tot een website die volledig op maat ontworpen, gebouwd en gevuld is. Gericht op informeren en acquireren, met een persoonlijke noot! Aanvullend hebben we een roll up banner ontwikkeld voor meer exposure tijdens events.

Wildproeverij.nl

De Veluwe op je bord, met een unieke Wildproeverij-belevenis. Dát is het aanbod van Wildproeverij.nl. Onze uitdaging: een huisstijl, logo en basic website ontwerpen met reserveringsmodule. En natuurlijk hebben we het ook gebouwd. Goed om te weten (bekijk het vooral eens): al onze websites zijn responsive, oftewel: ze zijn aangepast voor gebruik op smartphone en tablet. Dit doen we veelal op maat. Bekijk het eens bij Wildproeverij.nl.

PixelBlog

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer