Onze
Premium Webshop

Premium Webshop: onze meest uitgebreide webshop. Een webshop die we helemaal voor jou op maat maken. We houden rekening met al jouw verzoeken en ontwikkelen een webshop aangepast naar jouw wensen.

In het geval van een Premium Webshop is ons niets te gek. Aan de hand van verschillende oriëntatiegesprekken met onze Accountmanager, Grafisch Vormgever en/of Webdeveloper brengen we al jouw wensen in kaart.

Uiteraard is niet alles mogelijk, maar het komt weinig voor dat wij wensen van klanten niet in vervulling laten gaan. Want waar een wil is, is een weg.

Template op maat

Is onze Premium Webshop wel in de richting van wat je zoekt, maar vind je deze bijvoorbeeld toch te prijzig? Kies dan voor een Template op Maat. Dit is goedkoper dan onze Premium Webshop. Wij beschikken over tientallen templates die we naar jouw smaak kunnen aanpassen.

Deze optie is beschikbaar vanaf € 1499,-. In dit geval denken we strategisch mee en maken we een basic design aangepast op jouw bedrijf. Dit zorgt voor een uniek karakter, waardoor jouw webshop zich onderscheidt van concurrenten. Liever onze goedkoopst mogelijke webshop? Bekijk dan wat onze Basic Webshop jou wellicht te bieden heeft.

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media