WEBSITE LATEN MAKEN IN APELDOORN VANAF €699,-

Wil jij een professionele website laten maken in Apeldoorn met passend webdesign? Dan ben je bij Pixelpanters aan het juiste adres! We bieden professionele websites aan zodat jij het verschil kan maken met jouw website. Met keuze uit drie varianten is er altijd een variant die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het meest voordelige pakket is al beschikbaar vanaf €699,-. Je kiest bij dit pakket voor een van de templates (‘Basis, ‘Premium’ of Maatwerk‘) en kan je deze laten aanpassen naar jouw huisstijl. Bel ons om jouw WordPress website te laten maken in Apeldoorn!

Het belang van een goede website laten maken in Apeldoorn

Een goede en professionele eigen website laten maken is belangrijk. Een goede website fungeert als het visitekaartje van je bedrijf, de eerste indruk moet dus goed zijn. Door de juiste opbouw en een aantrekkelijk webdesign krijgt je bedrijf in Apeldoorn ook online een professionele uitstraling. Dit bevordert je naamsbekendheid en je online vindbaarheid.

De juiste opbouw van de door jou te laten maken website en bijpassend webdesign draagt ook bij aan de gebruikservaring. Wanneer mensen jouw website goed vinden werken, zullen ze eerder overgaan tot conversie en sneller terugkomen. Zo is een goede website essentieel voor een succesvol bedrijf.

Je website opbouwen bij Pixelpanters in Apeldoorn

Veelgestelde vragen

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden aan: een Basis-, Premium- en Maatwerk-variant. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €699,- excl. btw. Wil je een uitgebreidere website met net wat meer mogelijkheden? Voor €1999,- excl. btw. kun je bij ons terecht voor de Premium-variant. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Onze Maatwerk-variant is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Dit is afhankelijk van welke variant je kiest. Ga je voor een Basis of voor een Premium-template? Dan kan deze binnen 10 werkdagen worden opgeleverd, mits wij alle benodigde informatie binnen hebben. Een Maatwerk-variant kan vanaf 8 weken live staan.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- óf Premium-variant, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

In het geval van een Basis-variant staat de prijs vast. Als wij een geavanceerde website (Premium of Maatwerk) voor jou maken, dan staat de prijs niet vast. Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte.  

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 30 procent van het totaalbedrag. In de periode dat wij de website maken, sturen wij nog twee facturen: 40 procent na de bouw vóór de livegang van de website. De resterende 30 procent van het eindbedrag factureren we nadat de website online staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer