COMMUNICATIEBUREAU APELDOORN

Zoek je naar een communicatiebureau in regio Apeldoorn? Het team van Pixelpanters helpt je graag verder! In 2010 zijn we begonnen als kleinschalig bedrijf op het gebied reclame en webdesign. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie en hebben we al veel bedrijven mogen meenemen in onze creatieve jungle!

Jouw contentbureau

Wij zijn Pixelpanters: innovatief, creatief en persoonlijk. Wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid. Zo weten wij als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. Hoe we dat doen? We zetten Content, Design en Webdevelopment optimaal in. Zo creëren we waarde voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking, waarin jij en jouw bedrijf op één staan. Als communicatiebureau in de regio Apeldoorn helpen we je graag!

We zijn trots op alle klanten waarvoor we hebben mogen werken. Van kleine tot grote bedrijven en van klanten die nieuwe content nodig hadden tot klanten die een complete make-over wilden. Benieuwd welke bedrijven dit precies waren? Neem dan even een kijkje in ons portfolio!

Het brede communicatiebureau in Apeldoorn

Contact

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer