Onze diensten

Bij Pixelpanters helpen we bij het creëren van waarde voor jouw merk zodat de doelgroep jou ontdekt. We ondersteunen op het gebied van (online) marketing en communicatie, door middel van consciousmarketing en storytelling.

 

Wij vertalen jouw verhaal en de waarde van jouw organisatie in allerlei vormen. Van het bouwen van een website tot aan het schrijven van webteksten en van branddesign tot aan communicatie via social media: wij hebben het in huis!

Concept & Strategie

Branddesign

Bij branddesign staat de beleving van jouw merk centraal. Het gaat om de manier waarop de doelgroep jouw merk ervaart. Daarom gaan we op zoek naar jouw unieke boodschap, een die jouw organisatie onderscheidt van de rest. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap wordt vertaald naar een succesvol en uniek branddesign.

Online & Offline design

Online & offline design

Onderscheidend zijn van de concurrent. Dat bereik je wanneer jouw bedrijf gebruikmaakt van unieke visuele communicatie. Met online en offline design maken
onze creatieve vormgevers het verschil voor jouw communicatie-uitingen.

Webshop bouwen

Webshop bouwen

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop volledig is afgestemd op jouw wensen, organisatiedoelen en het verhaal dat je wilt vertellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress- en responsive-webshops en bieden zowel basiswebshops als webshops die speciaal op maat gemaakt zijn.

Website bouwen

Website bouwen

Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig is afgestemd op jouw wensen, organisatiedoelen en het verhaal dat je wilt vertellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress- en responsive-websites en bieden zowel basiswebsites als websites die speciaal op maat gemaakt zijn. Daarnaast zijn we jouw allround partner in SSL, hosting en CMS-training.

Copywriting

Webteksten schrijven

Hulp nodig bij goede en aansprekende webteksten voor op jouw website? Of heb je al een website maar zijn de teksten aan vernieuwing toe? Wij schrijven nieuwe teksten én redigeren jouw bestaande webteksten. We zorgen ervoor dat alle puntjes op de i staan en leveren de webteksten zo af dat ze volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Blogs schrijven

Bloggen is een geschikt middel om op een informele en toegankelijke manier over de meest uiteenlopende onderwerpen te vertellen. Blogs bieden nét dat beetje extra en geven de mogelijkheid om verdiepende en achterliggende informatie te delen waar jouw doelgroep naar op zoek is. We helpen bij het zoeken naar geschikte onderwerpen, schrijven de blogs volledig zoekmachine-proof en werken aan jouw merkwaarde.

Herschrijven

Schrijf je jouw eigen webteksten maar zoek je nog naar de juiste schrijfstijl? Barst je van de ideeën maar krijg je ze nog niet zo goed op papier? Laat ons dan jouw webteksten herschrijven. Wij gaan aan de slag met jouw teksten en zetten ze om in heldere, aansprekende en foutloze teksten.

Persberichten schrijven

Heeft jouw organisatie behoefte aan media-aandacht? Stuur dan een persbericht de deur uit. Hierdoor krijgt jouw bericht exposure op verschillende mediakanalen. Met een krachtig persbericht maak je impact met jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw nieuwsfeit de aandacht krijgt die het verdient. Je wilt dat jouw organisatie gezien én gehoord wordt, een persbericht is daar een effectief marketingcommunicatiemiddel voor.

Social media ondersteuning

Social media ondersteuning

Social media hebben voor jouw bedrijf misschien niet de allerhoogste prioriteit. Je begrijpt dat social media voor meer naamsbekendheid kunnen zorgen. Het is alleen lastig om dit zelf allemaal te beheren. Gelukkig is dat geen probleem. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en willen je hier graag bij ondersteunen.

SEO & SEA

Online vindbaarheid

Het wordt steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Je wilt dat jouw bedrijf online gezien wordt. Je wilt mensen bereiken die je anders niet bereikt. Online vindbaarheid speelt hierin een cruciale rol. Meer online zichtbaarheid zorgt voor een groter bereik. Wij zijn erin gespecialiseerd om de online vindbaarheid van organisaties vergroten.

SAMENWERKINGEN

Bij Pixelpanters werken we voor diverse opdrachtgevers. We zetten marketing en communicatie doelgericht in en helpen hen bij het overbrengen van een boodschap. Zo creëren wij waarde en realiseren we projecten waar we trots op zijn! Meer weten over onze eerdere expedities? We laten je graag zien met welke opdrachtgevers we samenwerken.

De Helfterkamp
Netwerk Acute Zorg Zwolle
African Woodgrow
Mens & Zo
SNP Adviseurs
Liefde voor brocante
Erve brooks
EEGA Groep
EEGA Plus
Mijn Flex plek

SPARREN MET ONZE SPECIALISTEN

Hoe vertaal je jouw boodschap naar een helder verhaal op een website? Hoe communiceer je over jouw boodschap in artikelen en op sociale media? Of je nu meer wilt weten over branddesign, storytelling of juist nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden op het gebied van webdesign, Team Pixelpanters helpt je verder.

 

Samen kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van marketing en communicatie. We creëren merkwaarde, helpen je bij het vinden van jouw doelgroep en vertellen jouw boodschap op een impactvolle en onderscheidende manier. Neem contact op met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.