diensten.

Jouw verhaal vertellen aan de buitenwereld en daarmee naamsbekendheid creëren. Daar helpen we je van A tot Z bij middels onze diensten! Online en offline. Het liefst vertalen we jouw verhaal door onze expertises design, webdevelopment, fotografie, videografie en copywriting op de juiste manier in te zetten. Pixelpanters creëert samen met jou, want alleen dan kunnen we groeien. Jouw verhaal, onze expertise. Benieuwd hoe jij kunt groeien? Of heb je een concrete vraag?

waar wij goed in zijn en blij van worden.

design

Start je een nieuwe onderneming of is je huidige merkidentiteit aan een upgrade toe, dan is het belangrijk om een krachtige, visuele merkidentiteit op te bouwen. Samen met jou kijken we naar wie je bent, wat je doet, waar je in gelooft en wat je wilt uitstralen. Op deze manier brengen we jouw DNA in kaart. Onze designers ontwerpen bijvoorbeeld een logo en huisstijl die hier naadloos op aansluit. Zo kijken we naar kleuren, vormen, fonts (en nog veel meer) en richten we ons verder op offline uitingen zoals visitekaartjes, flyers, brochures en briefpapier.

Pixelpanters ontwerpt (bijna) alles wat met pixels te maken heeft. Zo ook webdesign. Alles staat of valt met webdesign. Jouw website kan er nog zo mooi uitzien, maar wat als de informatie op de verkeerde plek staat of sterker nog: wat als de informatie helemaal niet op jouw website staat? Ons team kijkt altijd naar het doel van de (nieuwe) website en of de website aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. We houden rekening met gebruiksvriendelijkheid, de klantreis én natuurlijk een webdesign wat geheel aansluit op jouw merkidentiteit.

Group 435

webdevelopment

Wanneer het webdesign helemaal af is, start het bouwen! Daarbij zetten onze ervaren webdevelopers het design om in een tastbare, nieuwe website. We vinden het belangrijk dat je na livegang eenvoudig en snel jouw website kunt beheren, zonder enige technische kennis. Daarom bouwen we al onze websites in het CMS-systeem WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel én overzichtelijk.

Denk je dat hosting en onderhoud een bijzaak is? Absoluut niet! Je moet namelijk bepalen waar je jouw website laat draaien, anders is deze niet toegankelijk voor bezoekers. Laat Pixelpanters jou daarin ondersteunen. We zorgen er dagelijks voor dat updates worden uitgevoerd, zodat jouw website geoptimaliseerd blijft. Heb je tussendoor vragen of ondervind je een probleem aan jouw website? Dan kun je altijd bij ons terecht!

copywriting

Jouw verhaal op papier zetten kan lastiger zijn dan je misschien denkt. Copywriting is meer dan een grammatica- en taalkwestie. Je wilt niet alleen beschrijven wie je bent, wat je doet en waar je voor staat, maar ook de bezoeker triggeren om een actie te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een product, een offerte laten aanvragen of het opnemen van contact. Pixelpanters weet als geen ander hoe we jouw boodschap overbrengen aan jouw doelgroep.

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Niet alleen een spreekwoord, ook nog eens de waarheid. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, productlanceringen of bedrijfsportretten: we creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Of het nu voor een visitekaartje, website, flyer of reclamebord is: Pixelpanters legt het voor je vast! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van fotografie?

videografie

Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep. We willen jouw doelgroep raken, inspireren en stimuleren. Een verhaal vertellen in beelden, dat niet te omschrijven is in woorden. Pixelpanters creëert bedrijfsvideo’s, sfeervideo’s, impressievideo’s, testimonials, aftermovies, teasers, productvideo’s, interviews en muziekvideo’s. Jouw verhaal in beeld brengen?

hoe we samen creëren en samen groeien.

Path 745
webdevelopment