Diensten die je zintuigen prikkelen

Waar kunnen we jou mee versterken en je klanten mee verleiden? Laten we beginnen met goed advies! En vanuit daar wellicht een nieuwe webshop of website, een bedrijfsvideo of bijvoorbeeld een virtuele tour. Of een nieuwe huisstijl of logo, wervende teksten of een online campagne. Ook voor advies en handen op het gebied van (online) marketing helpen we je op weg. We hebben een breed dienstenpakket met specialisatie in websites, online marketing, video en virtuele tour. We denken graag met je mee!

Advies

De eerste stap op weg naar een succesvol product of plan in marketing en communicatie: een persoonlijk en professioneel advies. Afgestemd op de situatie, wensen en het budget van onze klant. We delen graag onze expertise op gebied van websites en webshops, online marketing en SEO/SEA, video, fotografie en virtuele tour, logo en huisstijl, content en tekst. Koffie of thee erbij?

Video, Foto en Virtuele tour

Je bedrijf, product, dienst of evenement presenteren met impact. Afgestemd op het marketingdoel en de doelgroep, professioneel in beeld gebracht en met bewerking naar keuze. Kies voor een bedrijfsvideo, een promovideo, video-cv of fotoreportage. Of laat een Virtuele tour ontwikkelen, een online interactieve rondleiding die bovendien de vindbaarheid vergroot. We zijn erkend en vertrouwd fotograaf en Google Street View Trusted Topbijdrager.

Online marketing + SEO/SEA

Online zichtbaar zijn is één, daadwerkelijk resultaat boeken is een ander verhaal. Pixelpanters zet je bedrijf, product, dienst of event graag online in de spotlights, bij de juiste doelgroep. We realiseren en monitoren campagnes gericht op AdWords, social media, display, remarketing en meer. Ook denken onze marketeers graag mee over website-optimalisatie, goede vindbaarheid of complete oplossingen op basis van een marketingplan. Een goed startpunt is ons [Analyse- en adviespakket], een basis voor een krachtige online zichtbaarheid en marketing.

Content en Tekst

Zonder goede tekst en content (inhoud) geen conversie en betrokkenheid bij je bedrijf op product/dienst. Zonder goede content verliest je website of online advertentiecampagne bovendien zijn kracht. Tekstschrijven voor web is een vak apart. Dat geldt ook voor fotografie, AV en het ontwikkelen van goede webpagina’s en landingspagina’s. We horen graag waar wij in kunnen ondersteunen, qua uitvoering of advies. Waardevolle content gegarandeerd!

PixelBlog

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer