Partner in marketing en communicatie

Waarmee kunnen we jullie (duurzaam) versterken op gebied van marketing en communicatie? Wij gaan graag samenwerkingen aan die waarde toevoegen aan bedrijf, mens en maatschappij. Laten we beginnen met een kennismaking en een eerlijk en goed advies. Website of webshop, brand design, tekst, communicatie, content en online marketing. We hebben een breed dienstenpakket in online en offline ‘marcom’ en horen graag waar we voor jullie waarde kunnen toevoegen.

Advies en partnership

Wij geloven in duurzame samenwerkingen in (online en offline) marketing en communicatie. Samenwerkingen die waarde toevoegen aan bedrijf, mens en maatschappij. We gaan graag in gesprek over wensen en kansen op gebied van online en offline marketing en communicatie Advies, plan, brainstorm, project of partnership: waarmee kunnen we jullie versterken?

Webshop bouwen

Ga voor goede en efficiënte online dienstverlening met een professionele en laagdrempelige webshop in eigen look & feel. Beheer de webshop (grotendeels) zelf en laat je aan de hand meenemen tijdens het uitdenken en opzetten. We werken met o.a. WooCommerce en Shopify, met integratie van alle betalingssystemen zoals iDEAL en PayPal. De webshop is responsive, beveiligd en SEO ready.

Online marketing + SEO/SEA

Online zichtbaar zijn is één, daadwerkelijk resultaat boeken is een ander verhaal. Pixelpanters zet je bedrijf, product, dienst of event graag online in de spotlights, bij de juiste doelgroep. We realiseren en monitoren campagnes gericht op AdWords, social media, display, remarketing en meer. Ook denken onze marketeers graag mee over website-optimalisatie, goede vindbaarheid of complete oplossingen op basis van een marketingplan. Een goed startpunt is ons [Analyse- en adviespakket], een basis voor een krachtige online zichtbaarheid en marketing.

Content en Tekst

Zonder goede tekst en content (inhoud) geen conversie en betrokkenheid bij je bedrijf op product/dienst. Zonder goede content verliest je website of online advertentiecampagne bovendien zijn kracht. Tekstschrijven voor web is een vak apart. Dat geldt ook voor fotografie, AV en het ontwikkelen van goede webpagina’s en landingspagina’s. We horen graag waar wij in kunnen ondersteunen, qua uitvoering of advies. Waardevolle content gegarandeerd!

PixelBlog

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Wat kunnen we betekenen?

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer