copywriting.

copywriting: we vertellen jouw verhaal

Jouw verhaal op papier zetten kan lastiger zijn dan je misschien denkt. Copywriting is meer dan een grammatica- en taalkwestie. Je wilt niet alleen beschrijven wie je bent, wat je doet en waar je voor staat, maar ook de bezoeker triggeren om een actie te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een product, een offerte laten aanvragen of het opnemen van contact. Pixelpanters weet als geen ander hoe we jouw boodschap overbrengen aan jouw doelgroep.

8 tips om jouw blog beter vindbaar te maken | copywriting

voordelen van copywriting door Pixelpanters

Dit is waarom je copywriting gerust aan ons kunt uitbesteden

  • We nemen uitgebreid de tijd om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen. We willen jouw taal leren spreken, zodat we weten wat we op papier zetten.
  • We kunnen rekening houden met SEO. We doen een zoekwoordenonderzoek en kijken naar relevante zoektermen met voldoende zoekvolume die weinig tot geen concurrentie hebben. Zo zorgen we ervoor dat jij beter zichtbaar bent in zoekmachines zoals Google.
  • Je bespaart tijd! Het schrijven van de juiste teksten kan veel van jouw tijd in beslag nemen. Wij schrijven in korte tijd goede teksten die indruk maken op jouw doelgroep!
  • Grammatica- of taalfouten? Die vind je bij ons niet! Spelfouten komen niet voor!
PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Team-foto-V2

wij zijn Pixelpanters

7 vakidioten met een eigen expertise. Maar tegelijkertijd allemaal gek op copywriting, design, fotografie, videografie en webdevelopment. We zijn jong, enthousiast, creatief en gedreven. Onze kennis delen we dan ook het liefst met jou! Van strategie tot concept en van creatie tot een waanzinnig eindproduct: het geeft ons energie. Houd je van persoonlijk contact, laagdrempeligheid en veel creativiteit? Wij ook! Meer weten over ons? Je leest het hier!

veelgestelde vragen over copywriting

Wij helpen je bij het schrijven van jouw websiteteksten. Denk daarbij ook aan het schrijven van blogs, landingspagina’s.

We rekenen €75,- per uur voor copywriting. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen én wat dit gaat kosten? Dan gaan we graag met je in gesprek over jouw wensen. Aan de hand hiervan kunnen we jou een beter beeld geven van wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op!

Je krijgt altijd de mogelijkheid om feedback te geven. Hiervoor plannen we samen met jou een feedbackronde in. Je krijgt dan 5 werkdagen de tijd om feedback te geven op de teksten.

Jazeker! We bespreken graag de mogelijkheden met je door.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Lijkt ons leuk! Wichaal vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van copywriting?

Vul hieronder het contactformulier in of bel, app of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.