beter vindbaar in Google met SEO.

beter vindbaar in Google met SEO

Een hogere positie in Google levert je bijna altijd meer websitebezoekers op. Maar hoe kom je daar, als je (nog) niet toe bent aan adverteren in Google? Pixelpanters helpt bedrijven en MKB zichtbaarder te zijn met SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie.

google seo zichtbaarheid

bezoek of lead begint vaak bij Google

SEO is een effectieve en efficiënte online marketingtechniek. Een websitebezoek of lead begint vaak bij Google. Tenminste, als je de basis van je website goed hebt ingericht. Tel daarbij op dat bijna driekwart niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten. Het is dus zeker zinvol om hoog in de zoekresultaten te staan. SEO is bovendien de basis van SEA, adverteren via Google. Voor een succesvol SEO-traject moet je jezelf allereerst de volgende vragen stellen: wat zoeken mijn klanten, hoe zoeken mijn klanten en welke zoektermen gebruiken mijn klanten? Er is eigenlijk nog een vierde vraag: wil ik veel websitebezoekers of relevante bezoekers?

google seo zichtbaarheid

SEO-traject uitgelegd

Een volledig SEO-traject bestaat uit drie onderdelen: optimalisatie van website en techniek, optimaliseren van de content en linkbuilding. Qua techniek en website is de laadtijd bijvoorbeeld van groot belang, net als geschiktheid van de website voor mobiel, tablet en andere devices. Qua content is het van belang om aan te sluiten bij de zoektermen (keywords) van je doelgroep. Dat vraagt om een zoekwoordenanalyse en het verwerken van de zoekwoorden, in onder andere je teksten en paginatitels. Best een werkje, maar een belangrijke stap. Kwalitatieve linkbuilding tot slot geeft een extra SEO-boost aan je website.

Hoger in Google met deze 5 tips

Tip 1.   Voer een zoekwoordenanalyse uit

Tip 2.   Verwerk de zoekwoorden in je website

Tip 3.   Gebruik meta-elementen

Tip 4.   Plaats regelmatig nieuwe content

Tip 5.   Verhoog de snelheid van je website

gericht werken, meten en bijsturen

Hoger in Google komen met SEO vraagt kennis, tijd, inzicht en bijsturing. Met Google Analytics bijvoorbeeld kun je goed meten of je SEO-traject of marketingcampagne werkt. Het biedt ook nog eens waardevolle informatie over je websitebezoekers. Zo zie je waar ze vandaan komen, met welke zoektermen ze zoeken en of ze contact hebben gezocht. Met al die inzichten kun je de website en pagina’s vervolgens aanpassen voor meer resultaat. Zo werk je gericht en stuur je direct bij als dat nodig is.

Resultaat op korte termijn? Dan is SEA een optie, oftewel adverteren in Google (Search Engine Advertising). Dit als aanvulling op SEO. Een goede SEO-basis is namelijk van belang voor een succesvolle SEA-campagne. Meer informatie? Neem contact op!

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

start met groeien!

bellen, mailen of kom langs. bij ons kan het allemaal!

  kom langs!

  Zutphenseweg 33
  7418 AH
  Deventer

  onze socials

  Pixelpanters Facebook
  Pixelpanters Instagram
  Pixelpanters Linkedin