waarom een website belangrijk is voor de uitstraling van jouw bedrijf.

waarom een website belangrijk is voor de uitstraling van jouw bedrijf

Ondernemers kunnen tegenwoordig niet meer zonder een website. Helaas zijn er nog genoeg ondernemers die de meerwaarde niet zien van een website voor hun eigen bedrijf. Een eigen website is echter erg belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf.

jouw visitekaartje

Vroeger had iedere ondernemer standaard een hele reeks aan visitekaartjes bij zich. Het was destijds de manier om jouw bedrijf in de picture te zetten bij potentiële klanten. Het (fysieke) visitekaartje verdwijnt tegenwoordig uit het straatbeeld. Er zijn hier een hoop alternatieven voor in de plaats gekomen, maar het belangrijkste alternatief is misschien wel de website. Geen enkele ondernemer kan meer zonder. Een website is jouw visitekaartje dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is voor de hele wereld.

belang van een website

Jouw online visitekaartje dus. Daarom is een website belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf. Een website is eigenlijk het middelpunt van jouw online aanwezigheid en daarmee ook van jouw bedrijf. Zo is jouw website ervoor om informatie te delen over de diensten van jouw bedrijf, de missie en visie achter het bedrijf en kun je een website ook gebruiken om veelgestelde vragen van klanten te beantwoorden. Bovendien is het voor (potentiële) klanten ook fijn dat ze alles waar jouw bedrijf voor staat, rustig kunnen doorlezen. Wanneer jouw onderneming niet over een website beschikt of deze niet professioneel is, komt dat slordig over. De geloofwaardigheid van jouw bedrijf kan daardoor een deuk krijgen.

genereer leads of sales met jouw website

Het belangrijkste doel van een website is over het algemeen om sales of leads te genereren. Op een website zijn er genoeg mogelijkheden om interactie met klanten te creëren en hier eventuele conversies uit te halen. Bovendien kan een website ook ideaal dienen als een publicatieplatform voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld om de laatste ontwikkelingen rondom jouw bedrijf te delen of om bepaalde kennis te delen met jouw websitebezoekers. Uit onderzoek blijkt ook nog eens dat 90% van jouw (potentiële) klanten eerst jouw website bezoekt wanneer ze over jouw bedrijf horen. Iets wat we allemaal wel herkennen. Als een kennis van jou onlangs ergens wat heeft gekocht en de bedrijfsnaam deelt van de leverancier, is de kans ook erg groot dat je de website van deze leverancier op gaat zoeken.

een goede website is:

• Responsive; hierdoor is jouw website zichtbaar voor zowel desktop als mobiele bezoekers.

• Snel geladen; bezoekers willen tenslotte niet minuten wachten tot ze jouw website zien.

• Veilig; een website moet altijd veilig zijn voor jouw bezoekers. Dit is indirect ook een vorm van service richting (potentiële) klanten.

• Vindbaar; mensen moeten jouw website wel online kunnen vinden.

• Functioneel; de bovenstaande punten gaan hand in hand met een functionele en daarmee gebruiksvriendelijke website.

Wil je meer uitleg waarom een website belangrijk is voor jouw bedrijf of een website laten bouwen door Pixelpanters? Klik hier voor meer informatie.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

vergelijkbare blogs.

start met groeien!

bellen, mailen of kom langs. bij ons kan het allemaal!

  kom langs!

  Zutphenseweg 33
  7418 AH
  Deventer

  onze socials

  Pixelpanters Facebook
  Pixelpanters Instagram
  Pixelpanters Linkedin