WEBSITE LATEN BOUWEN? KIES EEN VAN ONZE PAKKETTEN!

 • Binnen 10 werkdagen live
 • Keuze uit
  3 standaard templates
 • Beste optie voor starters
 • Binnen 10 werkdagen live
 • Keuze uit 5 op maat
  gekozen templates
 • Uniek karakter
 • Volledig naar wens
 • Inclusief diverse
  strategische sessies
 • Beste tools, elementen en plug-ins

✓ Unieke website

✓ Mobile responsive

✓ Razendsnel

✓ Makkelijk te beheren

Nut van een website

Het bereiken van jouw doelgroep begint bij het hebben van een goede website. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en bouwen bovendien al onze websites responsive. Dat betekent dat ze zowel op smartphones, tablets als desktops werken. We bouwen basiswebsites maar leveren ook op maat gemaakte websites. We denken met jou mee en creëren een website die naadloos aansluit op jouw wensen en doelen. We laten design en functionaliteit hand in hand gaan met aansluitende content. Bovendien zijn we jouw partner op het gebied van online veiligheid en hosting.

Zo werken wij

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van een website, brengen we tijdens een verkennend gesprek jouw wensen en doelen in kaart. We onderzoeken wat je met de website wilt bereiken. Is de website met name gericht op conversie of moet het vooral informatief worden? Op basis van de eerste verkenning maken wij een samenwerkingsvoorstel.

Zijn we allebei akkoord over het samenwerkingsvoorstel? Dan gaan we écht beginnen. Op basis van de door jou gekozen variant (Basis, Premium of Maatwerk) maken we een planning. Aan de hand daarvan spreken we een datum waarvoor jij de benodigde informatie moet aanleveren. Kies jij voor een Basis- of Premium-variant, dan leveren we de website binnen 10 werkdagen op (mits alle informatie correct is aangeleverd).

In het geval van een Maatwerk-variant duurt het vanaf 8 weken voor jouw website live is en heb je verschillende feedbackmomenten. Dit komt omdat wij bij een Maatwerk-variant een wireframe (het skelet van de website) en een design op maat ontwerpen.

1. Oriëntatie

2. Strategie

3. Ontwerp

4. Bouwen

5. Feedback

6. Lancering

Onze highlights

Hoe we dat doen? We zetten marketing en communicatie optimaal in om een duurzame en sociale toekomst zo snel mogelijk te realiseren. Wij creëren waarde voor jouw organisatie en zorgen ervoor dat jouw doelgroep jou ontdekt. Een prettige en duurzame samenwerking staat bij ons altijd voorop. Het einddoel? Ervoor zorgen dat jouw doelgroep jouw ambassadeur wordt!

Africa Wood Grow

Mockup-AWG

Multi Fun Bussloo

Mockup-Multifun-Bussloo

EEGA Groep

Mockup-EEGA-Groep

Veelgestelde vragen

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden aan: een Basis-, Premium- en Maatwerk-variant. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €699,- excl. btw. Wil je een uitgebreidere website met net wat meer mogelijkheden? Voor €1999,- excl. btw. kun je bij ons terecht voor de Premium-variant. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Onze Maatwerk-variant is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Dit is afhankelijk van welke variant je kiest. Ga je voor een Basis of voor een Premium-template? Dan kan deze binnen 10 werkdagen worden opgeleverd, mits wij alle benodigde informatie binnen hebben. Een Maatwerk-variant kan vanaf 8 weken live staan.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- óf Premium-variant, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

In het geval van een Basis-variant staat de prijs vast. Als wij een geavanceerde website (Premium of Maatwerk) voor jou maken, dan staat de prijs niet vast. Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte.  

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 30 procent van het totaalbedrag. In de periode dat wij de website maken, sturen wij nog twee facturen: 40 procent na de bouw vóór de livegang van de website. De resterende 30 procent van het eindbedrag factureren we nadat de website online staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

’n bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer