webdevelopment.

samen bouwen we jouw website of webshop!

Wil je een nieuwe website of webshop? Daar helpen we jou graag bij. We zorgen voor een snelle, professionele én gebruiksvriendelijke website of webshop. Eén die altijd gemakkelijk te beheren is! De realisatie van een nieuwe website of webshop is een creatief proces waarbij we samen meerdere fases doorlopen.

WordPress_website_laten_maken_prijs

WordPress websites

Wij bouwen al onze websites en webshops in WordPress. Dit CMS-systeem is enorm gebruiksvriendelijk én het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld. Door middel van talloze plugins is niets te gek en zijn er veel mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij jouw eigen website of webshop – na livegang – eenvoudig kan beheren. Hierdoor bouw je mee aan een duurzame website of webshop. Tot slot vinden we het belangrijk dat jouw website vindbaar is in zoekmachines (zoals Google). Daar draagt WordPress aan bij. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdevelopment?

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Pixelpanters Website 676x448 Joost Lidwien Marten Wichaal (1)

onze werkwijze

Gaan we de samenwerking aan voor een nieuwe maatwerk website? Te gek! We kijken allereerst naar een datum voor livegang (onze stip aan de horizon). Op basis hiervan maken we een planning, waarbij we verschillende fases doorlopen. Van creatieve sessies tot het ontwerpen van het wireframe, webdesign en de bouw van de website. In ons PMS-systeem Monday houden we het project bij. Uiteraard houden we je van alles op de hoogte en plannen we presentaties en feedbackmomenten tijdig in.

hosting en onderhoud

Denk je dat hosting en onderhoud een bijzaak is? Absoluut niet! Goede hosting is ontzettend belangrijk voor jouw website. Zonder hosting blijft je website namelijk offline. Laat ons jou hierin ondersteunen. We zorgen er dagelijks voor dat updates worden uitgevoerd, zodat jouw website geoptimaliseerd blijft. Heb je tussendoor vragen of ondervind je een probleem aan jouw website? Dan kun je altijd bij ons terecht!

Pixelpanters Website 1200x700 Joost Lidwien Marten Mike Samir Wichaal (1)

veelgestelde vragen

Wij bieden maatwerk WordPress websites aan vanaf 3.999,-

We kunnen een maatwerk website al vanaf 8 weken opleveren.

Tijdens het proces bepalen we samen welke pagina’s we designen en bouwen. Om een goed design te neer te kunnen zetten, is het essentieel om te weten welke content (teksten en afbeeldingen) er op de pagina’s komt. We vragen je daarom ook om alle teksten en afbeeldingen bij ons aan te leveren.

Nee, de prijs staat niet vast. De prijs voor een maatwerk WordPress website begint vanaf €3999,-. Ben je op zoek naar een nieuwe website en benieuwd wat het prijs zal zijn? Dat kunnen we ons goed voorstellen. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Op basis hiervan kunnen we jou informeren over de prijs.

We bouwen al onze websites en webshops in CMS-systeem WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld. WordPress is enorm gebruiksvriendelijk. Dat vinden we belangrijk, want we willen dat je – na livegang – zelf jouw website gemakkelijk kunt beheren.

Team-foto-V2

wij zijn Pixelpanters

Team Pixelpanters: 7 vakidioten met ieder hun eigen expertise. Aan de ene kant zó verschillend en aan de andere kant zoveel overeenkomsten. Juist dat maakt het leuk, want op deze manier leren we elke dag van elkaar. We hebben de ambitie om te groeien, zijn enthousiast en misschien nog wel belangrijker: we hebben gigantisch veel lol met elkaar.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Lijkt ons leuk! Wichaal vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdevelopment?

Vul hieronder het contactformulier in of bel, app of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.