WELCOME TO THE JUNGLE

Welkom in onze kantoorjungle! Hier zijn alle Pixelpanters dagelijks bezig met innovatieve, creatieve en bewuste (online) marketing en communicatie voor onze klanten. Wij helpen sociale- en duurzame bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

 

Als groot liefhebber van bewuste initiatieven, weten we als geen ander hoe we sociale- en duurzame bedrijven kunnen ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Onze eigen motivatie? Iedere Pixelpanter is op z’n eigen manier liefhebber van duurzaamheid. Juist daarom creëren we graag waarde voor duurzame en sociale bedrijven.

Een steeds grotere fan

In 2010 werden we opgericht als een kleinschalig leerwerkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de vlag van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar (online) marketing en communicatie dusdanig toe dat we uitgroeiden tot een professionele organisatie.

 

De afgelopen jaren hebben we steeds meer de overstap gemaakt naar het ondersteunen van bedrijven met duurzame- en sociale initiatieven. We zijn begonnen met kleine projecten op dit gebied, maar tegenwoordig zijn duurzame- en sociale initiatieven ons hoofddoel. Juist omdat we fan zijn van duurzame- en sociale initiatieven weten we als geen ander hoe we deze kunnen helpen met vinden van de doelgroep en de juiste aanspreekvorm.

Snuf

Survivalaars

Ontmoet onze survivalaars! Al deze survivalaars zijn fan van duurzame- en sociale initiatieven en willen het liefst zo veel mogelijk van deze initiatieven helpen groeien. Binnen ons bedrijf krijgen ze de mogelijkheid om aan dit soort gave en diverse projecten te werken. Samen denken we out-of-the-box, allemaal binnen onze eigen expertise. Van onze Projectcoördinator tot onze Content Creators, ze hebben één ding gemeen: binnen hun vakgebied willen ze duurzame- en sociale initiatieven helpen groeien.

Onze missie

Door middel van marketing en communicatie mensen in hun behoeften voorzien in plaats van producten en diensten opdringen en verkopen om het verkopen. Duurzame en sociale bedrijven zijn de toekomst en wij helpen ze deze toekomst zo snel mogelijk te realiseren. Impact Branding en consciousmarketing spelen hierbij een grote rol.

Onze visie

Sociale- en duurzame bedrijven helpen hun verhaal te vertellen en naamsbekendheid te vergroten, zodat zij een grotere speler worden in deze wereld. Pixelpanters helpt bedrijven tijdens deze verandering door (creatief) mee te denken over dit proces en dit op de juiste manier te communiceren. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan de (broodnodige) verandering van pushmarketing naar consciousmarketing.

Vacatures

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures vind je op onderstaande pagina en op onze socialmediakanalen.

‘Een team is niet een groep mensen die samenwerken, maar een team is een groep mensen die elkaar vertrouwen

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Jeroen Glas

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar creatieve en duurzame kansen voor jouw organisatie.

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media