ONS TEAM MET SPECIALISTEN

Jouw bedrijf laten groeien op het gebied van Content, Design of Webdevelopment: daar helpen wij bij. Wij zorgen ervoor dat de teksten van jouw website messcherp zijn, het design spetterend is en de achterkant van jouw website niet te kraken is.

Door de jaren heen

In 2010 werden we opgericht als een kleinschalig leerwerkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de vlag van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar (online) marketing en communicatie dusdanig toe, dat we uitgroeiden tot een professionele organisatie.

Een complete make-over. Zo kun je de transitie die we in augustus 2021 hebben doorgemaakt het best omschrijven. Wat er allemaal anders is? Nou, wat niet? Zo hebben we een aanpassing gedaan in ons logo, zijn onze huisstijlkleuren veranderd en is onze website compleet over de kop gegaan.

Onze missie is om bedrijven te helpen zich op de (digitale) markt te onderscheiden, hun zichtbaarheid te verhogen én hun online aanwezigheid te versterken. Onze inspanningen zijn gericht op het creëren van online ervaringen die onze klanten onthouden daarmee zetten we ze aan tot actie.

Ons team

Wichaal Mahabali
Wichaal Mahabali

Business manager

Joost Hoekerswever

Samenwerkingspartner

Mike van Batenburg
Mike van Batenburg

Webdesigner

Marten Stiekema

Grafisch Ontwerper

Pascal van der Aa
Pascal van der Aa

Contentspecialist

Lidwien Keizer

Contentspecialist

Samir Jakupovic

Webdeveloper

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Samenwerkingspartner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer