Leer ons kennen…

We zijn een jong, creatief en ambitieus online marketing bureau met een breed en professioneel portfolio in marketing en communicatie. Van idee tot pixel, van dienst tot creatieve en zakelijke oplossing met meerwaarde. We realiseren alles in goede samenwerking met onze klanten en samenwerkingspartners: samen op jacht naar creatief succes!

Kantoorjungle in De Gasfabriek

Ons territorium: De Gasfabriek Deventer. Een creatieve en bruisende plek, vol met ondernemers, studenten en startups. Daar werken we vanuit onze ‘kantoorjungle’ in het Apparatengebouw, met uitkijk op De Kantine en de IJssel. We werken met zo’n tien collega’s in de jungle, waaronder enkele Pixelpanters in opleiding; stagiairs.

Trots inclusief werkgever

We zijn er trots op dat we (nog altijd) Inclusief werkgever zijn en dus ook plek bieden aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het maakt ons uniek en we doen iets waardevols. En los daarvan maakt het ons als team diverser en sterker. Bovendien: iedereen heeft kwaliteiten en het is ook nog eens gezellig.

[De Normaalste Zaak toch?]

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en direct: we leren onze klant goed kennen en bouwen een goede band op. We luisteren, bijten ons vast in een klantvraag en hebben een scherp oog voor kwaliteit en design. Dat zie je terug in het resultaat! Bovendien werken we op een professionele manier, met collega’s die verstand hebben van hun vak en met professionele apparatuur.

 • Persoonlijk, eerlijk, direct en oprecht
 • Creatieve, praktische en snelle oplossingen op maat
 • Tevreden klant, kwalitatief resultaat

Onze geschiedenis

Pixelpanters is in 2010 begonnen als een kleinschalig leer-werkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de vlag van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar online en offline diensten toe en zijn we uitgegroeid tot het vakvolwassen online marketing bureau in media, marketing & communicatie en webdesign dat we inmiddels zijn. Begin 2018 hebben we onze intrek genomen in De Gasfabriek, een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis. We zijn benieuwd waar de toekomst ons brengt!

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer