WELCOME TO THE JUNGLE

Welkom in onze kantoorjungle! Hier zijn alle Pixelpanters dagelijks bezig met innovatieve, creatieve en bewuste (online) marketing en communicatie voor onze klanten. Wij helpen bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

 

Daarnaast weten we als groot liefhebber van bewuste initiatieven als geen ander hoe we sociale- en duurzame bedrijven kunnen ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie.

Een bewuste transitie

In 2010 werden we opgericht als een kleinschalig leerwerkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de vlag van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar (online) marketing en communicatie dusdanig toe dat we uitgroeiden tot een professionele organisatie.

 

Een complete make-over. Zo kun je de transitie die we in augustus 2021 hebben doorgemaakt het best omschrijven. Wat er allemaal anders is? Nou, wat niet? Zo hebben we een aanpassing gedaan in ons logo, zijn onze huisstijlkleuren veranderd en is onze website compleet over de kop gegaan.

 

Daarnaast richten we onze ogen nu ook op sociale- en duurzame bedrijven. We vertellen hun verhaal en vergroten de naamsbekendheid. Maar dat betekent niet dat we onze huidige klanten – of toekomstige klanten die wat minder affiniteit hebben met bewuste initiatieven – aan de kant schuiven. Absoluut niet. We blijven de dienstverlening aanbieden die klanten van ons gewend zijn.

Survivalaars

Ontmoet onze survivalaars! Binnen ons bedrijf krijgen ze de mogelijkheid om aan gave en diverse projecten te werken. Samen denken we out-of-the-box, allemaal binnen onze eigen expertise. Van onze Webdeveloper tot onze Content Creators, ze hebben één ding gemeen: binnen hun vakgebied willen ze optimaal presteren zodat onze klanten blijven groeien!

Onze missie

Door middel van marketing en communicatie mensen in hun behoeften voorzien in plaats van producten en diensten opdringen en verkopen om het verkopen. Duurzame en sociale bedrijven zijn de toekomst en wij helpen ze deze toekomst zo snel mogelijk te realiseren. Impact Branding en consciousmarketing spelen hierbij een grote rol.

Onze visie

Sociale- en duurzame bedrijven helpen hun verhaal te vertellen en naamsbekendheid te vergroten, zodat zij een grotere speler worden in deze wereld. Pixelpanters helpt bedrijven tijdens deze verandering door (creatief) mee te denken over dit proces en dit op de juiste manier te communiceren. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan de (broodnodige) verandering van pushmarketing naar consciousmarketing.

Vacatures

Zo nu en dan zoeken we nieuwe collega’s binnen onze kantoorjungle. Wij Pixelpanters houden wel van groei, frisse blaadjes en nieuw creatief talent. Vacatures vind je op onderstaande pagina en op onze socialmediakanalen.

‘Een team is niet een groep mensen die samenwerken, maar een team is een groep mensen die elkaar vertrouwen

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar creatieve en duurzame kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media