aangenaam, wij zijn Pixelpanters.

maak kennis met ons team van experts, vrienden & gangmakers.

Team Pixelpanters: 6 vakidioten met ieder hun eigen expertise. Aan de ene kant zó verschillend en aan de andere kant zoveel overeenkomsten. Juist dat maakt het leuk, want op deze manier leren we elke dag van elkaar. We hebben de ambitie om te groeien, zijn enthousiast en misschien nog wel belangrijker: we hebben gigantisch veel lol met elkaar.

Joost

de samenwerkingspartner

Lidwien

de projectleider

Marten

de grafisch tovenaar

Mike

de geniale web-designer

Wichaal

de businessmanager

Samir

de ingenieuze web-developer

waar we op focussen.

groei

Als Pixelpanters zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten. Dit doen wij niet alleen, maar juist samen. Met ons team, maar met name ook met jou als klant. De groei die je doormaakt tijdens het proces, zit in onze kern. Dat is wat wij belangrijk vinden.
Om elke dag, met elke opdracht, verder te groeien.

focus

Bij Pixelpanters omarmen we focus als een essentiële kernwaarde. Of het nu gaat om het creëren van adembenemende websites, het vastleggen van onvergetelijke momenten in foto’s en video’s of het ontwerpen van visuele meesterwerken – wij geloven in de kracht van gerichte aandacht. Onze focus strekt zich uit van ons eigen werk tot het hart van het verhaal van elke klant.

binding

Een sterke connectie tussen jou en ons merk is voor ons essentieel. Of we nu prachtige websites creëren, adembenemende foto’s maken of boeiende video’s produceren, ons doel is om niet alleen diensten te leveren, maar juist ook een band op te bouwen. Of je nu een ondernemer, een kunstenaar
of een dromer bent, wij staan klaar om jouw verhaal te vertellen!

doelgericht

We willen het liefst alles over je weten en bijten ons vast in jouw verhaal. Samen creëren we een plan om jouw gewenste resultaat te behalen.
Of je nu op zoek bent naar een opvallende website, professioneel ontworpen flyers of een pakkende wervingsvideo – wij zorgen ervoor dat elke stap
gericht is op het bereiken van jouw vraag. Samen met jou brengen we jouw boodschap tot leven!

ons plakboek.