videografie.

videografie bij Pixelpanters

Videografie is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Bij Pixelpanters brengen we met pakkende beelden jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep. We creëren bedrijfsvideo’s, sfeervideo’s, impressievideo’s, testimonials, aftermovies, teasers, productvideo’s, interviews en muziekvideo’s. Ben je op zoek naar de juiste videografie voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag.

webdevelopment

samen creëren, samen groeien

met videografie raken, inspireren en stimuleren we jouw doelgroep.

Videografie komt niet zo maar tot stand. Dat doen we samen, want we hebben jouw verhaal nodig en onze expertise! Om elkaar beter te leren kennen, trappen we af met een creatieve sessie. Dit moment gebruiken we óók om ideeën te wisselen en de inhoud van de video (nog beter) te bepalen. Op basis van de creatieve sessie schrijven we een script dat we vervolgens presenteren. Is het script akkoord? Dan gaan we beelden schieten! Daarna editen we de beelden en zorgen we dat het een fantastische video wordt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van videografie?

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Team-foto-V2

wij zijn Pixelpanters

Team Pixelpanters: 7 vakidioten met ieder hun eigen expertise. Aan de ene kant zó verschillend en aan de andere kant zoveel overeenkomsten. Juist dat maakt het leuk, want op deze manier leren we elke dag van elkaar. We hebben de ambitie om te groeien, zijn enthousiast en misschien nog wel belangrijker: we hebben gigantisch veel lol met elkaar.

veelgestelde vragen

We hanteren geen vaste prijzen voor video’s. Om een duidelijke indicatie te kunnen geven, gaan we graag met je in gesprek over jouw wensen. Op basis van ons gesprek zullen we jou informeren over de kosten.

We creëren bedrijfsvideo’s, sfeervideo’s, impressievideo’s, testimonials, aftermovies, teasers, productvideo’s, interviews en muziekvideo’s.

Om de kwaliteit van de video te behouden, verzenden we deze via WeTransfer. Wil je de video liever (ook) op een andere manier ontvangen? Laat het ons gerust weten!

Heb je het over videografie? Dan heb je het over Pascal! Hij heeft veel ervaring en echte passie voor het vak. Benieuwd naar team Pixelpanters? Lees hier meer over ons.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Lijkt ons leuk! Joost vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van videografie?

Vul hieronder het contactformulier in of bel, app of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.