design.

jouw verhaal, ons design

Start je een nieuwe onderneming of is je huidige merkidentiteit aan een upgrade toe, dan is het belangrijk om een krachtige, visuele merkidentiteit op te bouwen. Samen met jou kijken we naar wie je bent, wat je doet, waar je in gelooft en wat je wilt uitstralen. Op deze manier brengen we jouw DNA middels design in kaart. Onze designers ontwerpen bijvoorbeeld een logo en huisstijl die hier naadloos op aansluit. Zo kijken we naar kleuren, vormen, fonts (en nog veel meer) en richten we ons verder op offline uitingen zoals visitekaartjes, flyers, brochures en briefpapier.

Pixelpanters Website 1200x700 Marten Lidwien (1)

webdesign

Pixelpanters ontwerpt (bijna) alles wat met pixels te maken heeft. Zo ook webdesign. Alles staat of valt met webdesign. Jouw website kan er nog zo mooi uitzien, maar wat als de informatie op de verkeerde plek staat of sterker nog: wat als de informatie helemaal niet op jouw website staat? Ons team kijkt altijd naar het doel van de (nieuwe) website en of de website aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. We houden rekening met gebruiksvriendelijkheid, de klantreis én natuurlijk een webdesign wat geheel aansluit op jouw merkidentiteit.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Team-foto-V2

wij zijn Pixelpanters

Zeven vakidioten met een eigen expertise. Maar tegelijkertijd allemaal gek op copywriting, design, fotografie, videografie en webdevelopment. We zijn jong, enthousiast, creatief en gedreven. Onze kennis delen we dan ook het liefst met jou! Van strategie tot concept en van creatie tot een waanzinnig eindproduct: het geeft ons energie. Houd je van persoonlijk contact, laagdrempeligheid en veel creativiteit? Wij ook! Je leest hier meer over ons!

veelgestelde vragen

We weten dat er veel komt kijken bij het starten van een nieuwe onderneming. Onder andere: hoe word je zichtbaar voor de buitenwereld? Wat is daarvoor nodig? Hoe komt jouw logo er bijvoorbeeld uit te zien? Welke kleuren ga je gebruiken? Heb je een website nodig? Kortom: hoe vertel je jouw verhaal aan de buitenwereld? En nog belangrijker: hoe vertaal je dit naar een passend design? Daar helpen we je graag bij! We gaan met je in gesprek over jou en jouw bedrijf en kijken wat je nodig hebt. Op basis daarvan gaan wij (deels samen met jou) aan de slag met jouw vraagstuk!

We helpen je eigenlijk bij alles rondom jouw hele merkidentiteit. Hieronder een opsomming van al onze diensten:

 • Logo
 • Branding
 • Visitekaartjes
 • Flyers
 • Briefpapier
 • Poster
 • Brochure
 • Promotie materiaal
 • Verpakkingen
 • Boek omslagen
 • Websites
 • Bestickering

Alle ontwerpen (van logo’s tot webdesign) ontwerpen we in programma’s van Adobe. Uiteraard leveren we de bestanden in de door jou gewenste bestandstypes aan. Denk bijvoorbeeld aan jpg-, png- of pdf-bestanden.

We hanteren een uurtarief van €75,-. Om een duidelijke indicatie te kunnen geven, gaan we graag met jou in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen. Aan de hand hiervan bekijken we hoelang we hiermee bezig zullen zijn en stellen een offerte op. Deze presenteren we graag aan je, zodat we kunnen toelichten waarom we tot het bedrag zijn gekomen.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Lijkt ons leuk! Wichaal vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van copywriting?

Vul hieronder het contactformulier in of bel, app of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.