COMMUNICATIEBUREAU DEVENTER

Communicatiebureau in Deventer nodig? Als Pixelpanters helpen we bedrijven bij al hun communicatievraagstukken. Dit doen we op het gebied van content, design en webdevelopment. We creëren waarde voor jouw organisatie en zorgen ervoor dat jouw doelgroep jou ontdekt. Ons streven is om jouw uitingen naar een hoger niveau te tillen.

Zichtbaar in Deventer

Bij Pixelpanters zijn we gespecialiseerd op het gebied van content, design en webdevelopment. We schrijven, ontwerpen en bouwen. Dit alles met maar één doel: jouw bedrijf helpen op het gebied van communicatie. Als communicatiebureau uit Deventer vinden we het belangrijk dat lokale organisaties uit onze stad niet alleen zichtbaar zijn langs de IJssel, maar door heel Nederland. Met goede communicatie – op het gebied van content, design en webdevelopment – laat je jouw bedrijf groeien.

Content

Design

Webdevelopment

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer