GRAFISCH VORMGEVER DEVENTER

Een belangrijk onderdeel van jouw organisatie is de huisstijl. Als grafisch vormgever uit Deventer kunnen wij hierbij helpen. Bijvoorbeeld omdat jouw organisatie toe is aan een nieuw logo, andere huisstijlkleuren of een andere vorm van design. Onze Grafisch Vormgever kijkt graag samen met jou op welke vlakken jouw organisatie zich op het gebied van vormgeving nog kan verbeteren.

Look-and-feel van jouw website

Bij Pixelpanters bieden we verschillende diensten aan op het gebied van grafische vormgeving. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld branddesign. Hierbij staat de beleving van jouw merk centraal. Samen met jou zoeken we naar een unieke boodschap, die jouw organisatie onderscheidt van de rest. Zo ontwerpen we logo’s, creëren we huisstijlen en designen we websites gebaseerd op jouw wensen en doelen. In het geval van branddesign gaat het echt volledig om de look-and-feel van jouw merk: lees alles over branddesign.

Waarde van een grafisch vormgever

Dit is Pixelpanters

Jouw grafisch vormgever uit Deventer

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om een nieuw design voor jouw website/webshop of een compleet nieuwe huisstijl: we doen het allemaal. Echter zit er aan iedere designdienst een ander prijskaartje. Het is daarom lastig om voorafgaand prijzen te benoemen, omdat we bij Pixelpanters van mening zijn dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen mogen komen te staan staan. Vraag daarom eens een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we onze prijzen delen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Design bij Pixelpanters betekent ongeacht de prijs:

✓ Een stijl op basis van jouw wensen
✓ Onderscheidend
✓ Herkenbaarheid

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. In het geval van een nieuw visitekaartje hebben we bijvoorbeeld allerlei gegevens nodig van jouw onderneming. Wanneer je een compleet nieuwe huisstijl zoekt, hebben we weer andere gegevens nodig van jouw onderneming.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per individueel project. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Grafisch Vormgever en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor een uniek design. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van content. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer