GRAFISCHE VORMGEVING DEVENTER

Zoek je iemand met ervaring in de grafische vormgeving uit Deventer? Bij Pixelpanters kunnen we hierbij helpen. We kijken graag samen met jou hoe we jouw organisatie op het gebied van grafische vormgeving kunnen ondersteunen. Dit doen we bijvoorbeeld door het ontwerpen van een nieuw logo of het ontwikkelen van drukwerk. Geïnteresseerd? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Pixelpanters: grafische vormgeving Deventer

Als Pixelpanters helpen we bedrijven graag op het gebied van grafische vormgeving. We bieden onder meer als diensten branddesign aan en online & offline design. Bij branddesign draait het om het vormgeven van een merk. Bijvoorbeeld jouw merk. Dit gaat verder dan een ontwerp alleen, want er zit een heel concept en strategie achter deze dienst. We vertellen jouw verhaal in beeld én tekst. Dit voeren we door in alle marketing- en communicatieuitingen: van drukwerk tot aan online vormgeving. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor online & offline design, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van een gloednieuwe website, een banner of een reclamefolder.

Het belang van goede grafische vormgeving

Creëer een bepaalde boodschap

Wij helpen graag

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om een nieuw design voor jouw website/webshop of een compleet nieuwe huisstijl: we doen het allemaal. Echter zit er aan iedere designdienst een ander prijskaartje. Het is daarom lastig om voorafgaand prijzen te benoemen, omdat we bij Pixelpanters van mening zijn dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen mogen komen te staan staan. Vraag daarom eens een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we onze prijzen delen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Design bij Pixelpanters betekent ongeacht de prijs:

✓ Een stijl op basis van jouw wensen
✓ Onderscheidend
✓ Herkenbaarheid

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. In het geval van een nieuw visitekaartje hebben we bijvoorbeeld allerlei gegevens nodig van jouw onderneming. Wanneer je een compleet nieuwe huisstijl zoekt, hebben we weer andere gegevens nodig van jouw onderneming.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per individueel project. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Grafisch Vormgever en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor een uniek design. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van content. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer