grafische vormgeving Deventer.

grafische vormgeving Deventer.

Zoek je iemand met ervaring in de grafische vormgeving Deventer? Bij Pixelpanters kunnen we hierbij helpen. We kijken graag samen met jou hoe we jouw organisatie op het gebied van grafische vormgeving kunnen ondersteunen. Dit doen we bijvoorbeeld door het ontwerpen van een nieuw logo of het ontwikkelen van drukwerk. Geïnteresseerd? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Grafisch-vormgever_Deventer-2

pixelpanters: grafische vormgeving Deventer

Als Pixelpanters helpen we bedrijven graag op het gebied van grafische vormgeving. We bieden onder meer als diensten branddesign aan en online & offline design. Bij branddesign draait het om het vormgeven van een merk. Bijvoorbeeld jouw merk. Dit gaat verder dan een ontwerp alleen, want er zit een heel concept en strategie achter deze dienst. We vertellen jouw verhaal in beeld én tekst. Dit voeren we door in alle marketing- en communicatieuitingen: van drukwerk tot aan online vormgeving. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor online & offline design, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van een gloednieuwe website, een banner of een reclamefolder.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Grafisch-vormgever-Deventer

het belang van goede grafische vormgeving

Door veel organisaties wordt vaak nog onderschat hoe belangrijk grafische vormgeving kan zijn. Hoezo dan? Het heeft allemaal te maken met uitstraling: met unieke vormgeving ben je onderscheidend van concurrenten. Daarom kun je visuele communicatie ook het beste overlaten aan professionals: zij weten precies hoe ze ontwerpen maken die onderscheidend zijn.

creëer een bepaalde boodschap

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom is grafische vormgeving ook zo vanzelfsprekend bij grote merken. Bijvoorbeeld door hun reclames, hun logo of hun huisstijlkleuren. Met de juiste vorm van visuele communicatie zorg je ervoor dat je jouw doelgroep echt aanspreekt. Het zorgt voor herkenning, want je wilt tenslotte dat mensen een bepaald gevoel krijgen bij jouw bedrijf. Bijvoorbeeld zoals bij Apple, Nike of een ander bekend merk.

wij helpen graag

Hulp nodig bij de grafische vormgeving van jouw organisatie en ga je het liefst ook nog in zee met een lokaal bedrijf uit Deventer? Wacht dan niet langer en neem via onderstaand formulier contact met ons op. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om een nieuw design voor jouw website/webshop of een compleet nieuwe huisstijl: we doen het allemaal. Echter zit er aan iedere designdienst een ander prijskaartje. Het is daarom lastig om voorafgaand prijzen te benoemen, omdat we bij Pixelpanters van mening zijn dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen mogen komen te staan staan. Vraag daarom eens een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we onze prijzen delen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Design bij Pixelpanters betekent ongeacht de prijs:

✓ Een stijl op basis van jouw wensen
✓ Onderscheidend
✓ Herkenbaarheid

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. In het geval van een nieuw visitekaartje hebben we bijvoorbeeld allerlei gegevens nodig van jouw onderneming. Wanneer je een compleet nieuwe huisstijl zoekt, hebben we weer andere gegevens nodig van jouw onderneming.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per individueel project. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Grafisch Vormgever en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor een uniek design. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van content. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl