GRAFISCH VORMGEVER IN APELDOORN: DE PIONIERS VAN NU

Innovatief, creatief en bewust. Dat zijn wij als grafisch vormgever in Apeldoorn. Met deze kwaliteiten helpen wij bedrijven met het vertellen van hun verhaal, in zowel tekst als in beeld. Vergroot jouw naamsbekendheid rondom Apeldoorn door middel van grafisch ontwerp! 

Versterk jouw merk met een grafisch vormgever in Apeldoorn

De grafisch vormgevers in Apeldoorn bij Pixelpanters bedenken graag creatieve oplossingen voor duurzame samenwerkingen. Samen met jou, streven we ernaar om jouw merk zo sterk mogelijk neer te zetten. Dit doen we door middel van goede communicatie, innovatie en grafische vormgeving. Onze grafisch vormgevers in Apeldoorn hebben een brede ervaring en werken graag met kleine bedrijven evenals met grote bedrijven. Wil jij simpelweg nieuwe content of ben je op zoek naar een hele nieuwe huisstijl? Niks is te gek!

De kracht van grafisch ontwerp

Contact

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om een nieuw design voor jouw website/webshop of een compleet nieuwe huisstijl: we doen het allemaal. Echter zit er aan iedere designdienst een ander prijskaartje. Het is daarom lastig om voorafgaand prijzen te benoemen, omdat we bij Pixelpanters van mening zijn dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen mogen komen te staan staan. Vraag daarom eens een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we onze prijzen delen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Design bij Pixelpanters betekent ongeacht de prijs:

✓ Een stijl op basis van jouw wensen
✓ Onderscheidend
✓ Herkenbaarheid

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. In het geval van een nieuw visitekaartje hebben we bijvoorbeeld allerlei gegevens nodig van jouw onderneming. Wanneer je een compleet nieuwe huisstijl zoekt, hebben we weer andere gegevens nodig van jouw onderneming.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per individueel project. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Grafisch Vormgever en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor een uniek design. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van content. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer