grafisch vormgever in Apeldoorn: De pioniers van nu!

grafisch vormgever in Apeldoorn: De pioniers van nu!

Innovatief, creatief en bewust. Dat zijn wij als grafisch vormgever in Apeldoorn. Met deze kwaliteiten helpen wij bedrijven met het vertellen van hun verhaal, in zowel tekst als in beeld. Vergroot jouw naamsbekendheid rondom Apeldoorn door middel van grafisch ontwerp! 

Grafisch-vormgever-Apeldoorn

versterk jouw merk met een grafisch vormgever in Apeldoorn

De grafisch vormgevers in Apeldoorn bij Pixelpanters bedenken graag creatieve oplossingen voor duurzame samenwerkingen. Samen met jou, streven we ernaar om jouw merk zo sterk mogelijk neer te zetten. Dit doen we door middel van goede communicatie, innovatie en grafische vormgeving. Onze grafisch vormgever Apeldoorn heeft een brede ervaring en werkt graag met kleine bedrijven evenals met grote bedrijven. Wil jij simpelweg nieuwe content of ben je op zoek naar een hele nieuwe huisstijl? Niks is te gek!

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

onze diensten uitgelicht

Samen kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van copywriting, fotografie, videografie, design en webdevelopment om jouw merk zo sterk mogelijk op te bouwen. Of je nu een nieuw logo wilt laten ontwerpen, een nieuwe website nodig hebt of creatieve content zoekt voor op jouw social media. We helpen je graag verder! Hieronder staan onze diensten op een rijtje:

copywriting

Jouw verhaal op papier zetten kan lastiger zijn dan je misschien denkt. Copywriting is meer dan een grammatica- en taalkwestie. Je wilt niet alleen beschrijven wie je bent, wat je doet en waar je voor staat, maar ook de bezoeker triggeren om een actie te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een product, een offerte laten aanvragen of het opnemen van contact. Pixelpanters weet als geen ander hoe we jouw boodschap overbrengen aan jouw doelgroep.

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Niet alleen een spreekwoord, ook nog eens de waarheid. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, productlanceringen of bedrijfsportretten: we creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Of het nu voor je visitekaartje, website, flyer of reclamebord is: Pixelpanters legt het voor je vast! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van fotografie?

videografie

Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep. We willen jouw doelgroep raken, inspireren en stimuleren. Een verhaal vertellen in beelden, die niet te omschrijven is in woorden. Pixelpanters creëert bedrijfsvideo’s, sfeervideo’s, impressievideo’s, testimonials, aftermovies, teasers, productvideo’s, interviews en muziekvideo’s. Jouw verhaal in beeld brengen?

design

Start je een nieuwe onderneming of is je huidige merkidentiteit aan upgrade toe, dan is het belangrijk om een krachtige, visuele merkidentiteit op te bouwen. Samen met jou kijken we naar wie je bent, wat je doet, waar je in gelooft en wat je wilt uitstralen. Op deze manier brengen we jouw DNA in kaart. Onze designers ontwerpen een logo en huisstijl die hier naadloos op aansluit. Zo kijken we naar kleuren, vormen, fonts (en nog veel meer…) en richten we ons verder op offline uitingen zoals visitekaartjes, flyers, brochures en briefpapier.

Pixelpanters ontwerpt (bijna) alles wat met pixels te maken heeft. Zo ook webdesign. Alles staat of valt met webdesign. Jouw website kan er nog zo mooi uitzien, maar wat als de informatie op de verkeerde plek staat of sterker nog: wat als de informatie helemaal niet op jouw website staat? Ons team kijkt altijd naar het doel van de (nieuwe) website en of de website aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. We houden rekening met gebruiksvriendelijkheid, de klantreis én natuurlijk een webdesign wat geheel aansluit op jouw merkidentiteit.

webdevelopment

Wanneer het webdesign helemaal af is, start het bouwen! Daarbij zetten onze ervaren webdevelopers het design om in een tastbare, nieuwe website. We vinden het belangrijk dat je na livegang eenvoudig en snel jouw website kan beheren, zonder enige technische kennis. Daarom bouwen we al onze websites in het CMS-systeem WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, snel én professioneel.

Denk je dat hosting en onderhoud een bijzaak is? Absoluut niet! Je moet namelijk bepalen waar je jouw website laat draaien, anders is deze niet toegankelijk voor bezoekers. Laat Pixelpanters jou daarin ondersteunen. We zorgen er dagelijks voor dat updates worden uitgevoerd, zodat jouw website geoptimaliseerd blijft. Heb je tussendoor vragen of ondervind je een probleem aan jouw website? Dan kun je altijd bij ons terecht!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om een nieuw design voor jouw website/webshop of een compleet nieuwe huisstijl: we doen het allemaal. Echter zit er aan iedere designdienst een ander prijskaartje. Het is daarom lastig om voorafgaand prijzen te benoemen, omdat we bij Pixelpanters van mening zijn dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen mogen komen te staan staan. Vraag daarom eens een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we onze prijzen delen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Design bij Pixelpanters betekent ongeacht de prijs:

✓ Een stijl op basis van jouw wensen
✓ Onderscheidend
✓ Herkenbaarheid

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. In het geval van een nieuw visitekaartje hebben we bijvoorbeeld allerlei gegevens nodig van jouw onderneming. Wanneer je een compleet nieuwe huisstijl zoekt, hebben we weer andere gegevens nodig van jouw onderneming.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per individueel project. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Grafisch Vormgever en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor een uniek design. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van copywriting. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl