SEO-specialist Deventer

WELKOM IN ONZE CREATIEVE JUNGLE

Welkom in onze creatieve en inspirerende jungle, waar we met trots ons portfolio aan je presenteren. Bij Pixelpanters denken we graag in creatieve en innovatieve oplossingen en werken we aan duurzame samenwerkingen.

 

We vertellen jouw verhaal in tekst en beeld, van storytelling tot aan design en van consciousmarketing tot aan webdesign. We nemen je graag mee op expeditie en laten je zien aan welke creatieve avonturen we hebben gewerkt.

Online
Expedities

De online jungle: eentje die niet meer weg te denken is tegenwoordig. Hoe onderscheid je je in die online wereld van alle anderen? Hoe spring je er nu echt uit?

 

Laat dat maar aan onze creatieve webdesigners en webdevelopers over. Zij gaan aan de slag met jouw verhaal en zetten dit om in een gloednieuwe website. Bekijk hier wie jou al voor gingen.

Pixel Perfect Design

Een nieuw ontwerp, een mooie huisstijl of vernieuwend logo: daarvoor ben je bij onze ontwerpers aan het juiste adres. Of je nu van strakke vormgeving houdt of toch meer van sierlijk, ons designteam ontwerpt voor ieder wat wils. Wij vinden het vooral belangrijk dat de vormgeving sprekend en onderscheidend is. Een design dat past bij jouw wensen en behoeften en bovendien herkenbaar is voor jouw doelgroep. Bekijk hier de opdrachtgevers die we al in een nieuw jasje hebben gestoken.

Offline
Expedities

Ook op offline gebied zitten we niet stil en draait ons creatieve brein op volle toeren. We laten je graag zien aan welke mooie projecten we al hebben gewerkt. Zo ontwerpen we allerlei vormen van drukwerk, variërend van folders en flyers tot aan informatieve kranten.

 

Drukwerk gaat bij ons hand in hand met mooi design en een passende vormgeving. Een greep uit onze collectie ontwerpen.

IMPACT BRANDING &
CONSCIOUS MARKETING

Wij ondersteunen met liefde sociale en duurzame initiatieven. Daarom zetten wij in op impact branding en consciousmarketing. Impact branding draait om het vertellen van jouw verhaal, in tekst én beeld. We zorgen ervoor dat alle communicatie rondom jouw organisatie uitstraalt waar jij voor staat. Een vorm van communicatie die de doelgroep herkent én onthoudt.

 

Wij vertalen dit naar interessante webteksten, artikelen en berichten op sociale media. Ook wanneer je de ambitie hebt om sociaal of duurzaam te gaan ondernemen, helpen wij je graag bij die verandering. Wij passen daarnaast consciousmarketing toe: bewuste en doordachte marketing met oog voor impact op de wereld. Een frisse wind in de wereld van opdringerige pushmarketing.

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media