SEO-specialist Deventer.

SEO-specialist Deventer

Wil jij met jouw bedrijf hoger in zoekmachines staan en dit uitbesteden aan een SEO-specialist Deventer? Schakel dan Pixelpanters in. Samen bundelen we onze krachten. Wij doordat we gespecialiseerd zijn in online vindbaarheid, jij doordat je samen gaat werken met een bedrijf uit dezelfde stad. Eén en één is twee.

SEO-specialist-Deventer

wat is een SEO-specialist?

De kortste uitleg: een SEO-specialist is iemand die zich richt op SEO. Alleen wat is SEO? Het staat voor Search Engine Optimization. Het doel van SEO is het verbeteren van de positie van een website in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Voorbeelden van zoekmachines zijn Google en Bing. Wij als SEO-specialist uit Deventer helpen bedrijven hier graag bij. Hoe beter de online vindbaarheid van jouw bedrijf is, hoe meer kans op aanvragen van klanten. Belangrijk om te vermelden is dat een SEO-traject tijd nodig heeft. Wanneer je in zee gaat met een SEO-specialist kan deze nooit de garantie geven dat je binnen een aantal weken op één staat in bijvoorbeeld Google. Dit is onmogelijk.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

webdevelopment

jouw SEO-specialist Deventer

Als SEO-specialist uit Deventer helpen wij jou graag om jouw online vindbaarheid te vergroten. Samen gaan we aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Wat zijn bijvoorbeeld jouw verwachtingen en doelen? Hoe gaan wij als SEO-specialist precies te werk? Het zijn allemaal vragen waar we dan antwoord op geven. Geïnteresseerd in Pixelpanters als jouw SEO-specialist uit Deventer of heb je andere vragen? Neem contact op via het formulier hieronder. We staan je graag te woord!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl