SEO-SPECIALIST DEVENTER

Wil jij met jouw bedrijf hoger in zoekmachines staan en dit uitbesteden aan een SEO-specialist uit Deventer? Schakel dan Pixelpanters in. Samen bundelen we onze krachten. Wij doordat we gespecialiseerd zijn in online vindbaarheid, jij doordat je samen gaat werken met een bedrijf uit dezelfde stad. Eén en één is twee.

Wat is een SEO-specialist?

De kortste uitleg: een SEO-specialist is iemand die zich richt op SEO. Alleen wat is SEO? Het staat voor Search Engine Optimization. Het doel van SEO is het verbeteren van de positie van een website in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Voorbeelden van zoekmachines zijn Google en Bing. Wij als SEO-specialist uit Deventer helpen bedrijven hier graag bij. Hoe beter de online vindbaarheid van jouw bedrijf is, hoe meer kans op aanvragen van klanten. Belangrijk om te vermelden is dat een SEO-traject tijd nodig heeft. Wanneer je in zee gaat met een SEO-specialist kan deze nooit de garantie geven dat je binnen een aantal weken op één staat in bijvoorbeeld Google. Dit is onmogelijk.

Jouw SEO-specialist Deventer

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer