SEO-specialist in Apeldoorn.

SEO-specialist in Apeldoorn

Op zoek naar een SEO specialist in Apeldoorn? Onze Pixelpanters SEO-specialist in Apeldoorn zorgt ervoor dat Nederland jouw bedrijf te zien krijgt!

SEO-specialist-in Apeldoorn

de oneindige mogelijkheden van een SEO-specialist in Apeldoorn

Wij zijn op de hoogte van alle SEO-factoren en gebruiken onze kennis om jouw bedrijf zo sterk mogelijk neer te zetten in de online jungle. SEO staat voor search engine optimalisation. Kort gezegd heb je met SEO als doel om zo hoog mogelijk bovenaan te komen op de resultatenpagina van Google voor relevante zoektermen. Om je concurrenten hierin te verslaan moet je je website optimaliseren op basis van verschillende SEO-factoren.

Klanten hoeven niet langer te zoeken om jouw product of dienst te vinden. Dankzij de teksten en trucjes van onze SEO-specialist in Apeldoorn sta jij hoog op de resultatenpagina.

De SEO-specialisten in Apeldoorn van Pixelpanters zijn innovatief, creatief en persoonlijk. Met deze kwaliteiten helpen wij bedrijven met het vertellen van hun verhaal en het optimaliseren van hun website om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachine. Zo vergroot jij jouw naamsbekendheid rondom Apeldoorn.

Wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid! We weten als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. We zetten fotografie, videografie, copywriting, design en webdevelopment optimaal in om waarde te creëren voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking. Samen creëren, samen groeien: daar geloven we in!

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

optimaliseer jouw bedrijf

Naast specialisten op gebied van SEO leveren we ook nog een aantal andere diensten. Zoals: het bouwen van een webshop of website. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor online en offline design. Onze SEO-specialisten in Apeldoorn werken graag, met jou, aan een duurzame relatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden op gebied van marketing en communicatie en werken we aan de toekomst van jouw bedrijf. Of je nu een nieuw logo wil laten ontwerpen, een nieuwe website nodig hebt of creatieve content zoekt voor op social media. 

We werken vanuit de kennis die we hebben opgedaan uit onze brede ervaring bij zowel kleine als grote bedrijven. Niks is ons te gek!

Neem contact met ons op om de kansen en mogelijkheden op het gebied van SEO te bespreken voor jouw bedrijf in Apeldoorn.

onze werkwijze

Teksten laten herschrijven bij Pixelpanters? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op. Voor we kunnen starten met het herschrijven van jouw teksten verzamelen we eerst wat achtergrondinformatie. We verdiepen ons in jouw doelgroep, het doel van de teksten en brengen de boodschap die je wilt overbrengen in kaart. Zodra we weten voor wie we schrijven, weten we ook waarover we kunnen schrijven en welke tone of voice we moeten hanteren. Vervolgens beginnen we met herschrijven. We nemen je uiteraard mee in het schrijfproces en vragen je om feedback, want we vinden het belangrijk dat jij, net als wijzelf, achter de teksten staat. Na de feedbackronde zet onze eindredacteur vervolgens de laatste puntjes op de i en levert de teksten foutloos bij je aan. Tijd om ze te publiceren!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl