SEO-SPECIALIST IN APELDOORN

Heb jij het allerbeste product of de meest innovatieve dienst van Nederland maar weet Nederland jou niet te vinden? Onze Pixelpanters SEO-specialist in Apeldoorn zorgt ervoor dat Nederland jouw bedrijf te zien krijgt!

De oneindige mogelijkheden van een SEO-specialist in Apeldoorn

Wij zijn op de hoogte van alle SEO-factoren en gebruiken onze kennis om jouw bedrijf zo sterk mogelijk neer te zetten in de online jungle. SEO staat voor search engine optimalisation. Kort gezegd heb je met SEO als doel om zo hoog mogelijk bovenaan te komen op de resultatenpagina van Google voor relevante zoektermen. Om je concurrenten hierin te verslaan moet je je website optimaliseren op basis van verschillende SEO-factoren.

Klanten hoeven niet langer te zoeken om jouw product of dienst te vinden. Dankzij de teksten en trucjes van onze SEO-specialist in Apeldoorn sta jij hoog op de resultatenpagina.

De SEO-specialisten in Apeldoorn van Pixelpanters zijn innovatief, creatief en persoonlijk. Met deze kwaliteiten helpen wij bedrijven met het vertellen van hun verhaal en het optimaliseren van hun website om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachine. Zo vergroot jij jouw naamsbekendheid rondom Apeldoorn.

Pixelpanters is in 2010 begonnen als kleinschalig bedrijf op het gebied reclame en webdesign. We verzinnen creatieve oplossingen voor duurzame samenwerkingen. Onze SEO-specialisten streven ernaar om jouw merk zo sterk mogelijk neer te zetten. Dit doen we door middel van goede communicatie, innovatie en door het inzetten van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar ons portfolio? Bekijk deze voor inspiratie eens op onze website!

Optimaliseer jouw bedrijf

Onze werkwijze

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer