Social media beheer

Wil je graag actief zijn op social media, maar kom je er niet aan toe omdat het té tijdrovend is? Geen probleem! Pixelpanters biedt de oplossing voor jou: social media beheer. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op het gebied van social media. Dat betekent dat we het hele proces uit handen nemen: van een contentplan maken tot het zorgen van de juiste combinatie tussen beeld en tekst. Hiermee kunnen we jouw doelstellingen behalen, dat kan zijn meer volgers genereren, leads of conversies behalen.

Social media uitbesteden

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn ideale kanalen om nieuwe klanten te bereiken. Middels social media kun je de naamsbekendheid vergroten van jouw bedrijf. Ook kunnen social media ervoor zorgen dat je meer traffic genereert naar jouw website. Sociale media inzetten én uitbesteden als je zelf geen tijd hebt is dus raadzaam.
Uit onderzoek blijkt dat consumenten die bedrijven volgen op social media, vaker producten kopen van het desbetreffende bedrijf. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer hier ook op inspeelt.

Betaal maandelijks een vaste lage prijs

Inclusief snelste hosting, gratis domeinnaam en onderhoud

5 mailadressen

SSL-certificaat

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Jeroen Glas

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media

  NEEM CONTACT OP

  Jeroen Glas

  Jeroen Glas

  Accountmanager

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar creatieve en duurzame kansen voor jouw organisatie.

  Pixelpanters
  Zutphenseweg 33
  7418 AH Deventer

  Benieuwd naar onze avonturen?

  Volg ons op social media