social media beheer.

social media beheer

Wil je graag actief zijn op social media, maar kom je er niet aan toe omdat het té tijdrovend is? Geen probleem! Pixelpanters biedt de oplossing voor jou: social media beheer. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op het gebied van social media. Dat betekent dat we het hele proces uit handen nemen: van een contentplan maken tot het zorgen van de juiste combinatie tussen beeld en tekst. Hiermee kunnen we jouw doelstellingen behalen, dat kan zijn meer volgers genereren, leads of conversies behalen.

Social_media_beheer

social media uitbesteden

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook, TikTok, Instagram en LinkedIn zijn ideale kanalen om nieuwe klanten te bereiken. Middels social media kun je de naamsbekendheid vergroten van jouw bedrijf. Ook kunnen social media ervoor zorgen dat je meer traffic genereert naar jouw website. Sociale media inzetten én uitbesteden als je zelf geen tijd hebt is dus raadzaam.

Uit onderzoek blijkt dat consumenten die bedrijven volgen op social media, vaker producten kopen van het desbetreffende bedrijf. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer hier ook op inspeelt.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

werkwijze social media laten beheren

Voordat we beginnen met het beheren van jouw socialmediakanalen, beginnen we met een oriëntatie. We starten met het in kaart brengen van de doelgroep en hoe we deze zo mogelijk kunnen bereiken. Samen met jou kijken we welke kanalen je al gebruikt en welke we nog kunnen inzetten. Daarna gaan we aan de slag met het schrijven van een contentplan. We stellen een doel vast en kijken hoe we dit doel kunnen bereiken. We maken een planning waarin we beschrijven welke content we gaan delen en stellen de frequentie vast. Het gehele plan leggen we uiteraard eerst ter goedkeuring neer bij jou.

Nu kan het echte werk beginnen! Wij ontzorgen jou vanaf het moment dat het contentplan is goedgekeurd. We houden ons aan dit plan. We bedenken de content, kiezen een relevante video/foto (die jij zelf aanlevert) en delen het bericht via jouw socialmediakanalen. Wij doen het werk, jij bekijkt de resultaten.

over Pixelpanters

En wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid! We weten als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. We zetten fotografie, videografie, copywriting, design en webdevelopment optimaal in om waarde te creëren voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking. Samen creëren, samen groeien: daar geloven we in!

Wist je dat Pixelpanters onderdeel is van EEGA Groep?

op zoek naar andere ondersteuning dan social media beheer?

Bij Pixelpanters bieden we verschillende diensten aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld een online en offline design aanleveren, een geheel nieuwe huisstijl ontwerpen, een nieuwe website bouwen én zijn we experts op het gebied van teksten. Onze werkwijze is persoonlijk en we gaan altijd in gesprek met de klant om jouw wensen en doelen in kaart te brengen. Daarna gaan wij van start!

schakel Pixelpanters in

Kun jij de hulp gebruiken van onze Content Creators bij het beheren van jouw socialmediakanalen? Neem dan contact op met een van onze contentmedewerkers. Zij denken graag met je mee om je verder vooruit te helpen! Bekijk hiervoor onze diensten of neem direct contact op!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl