SOCIAL MEDIA BEHEER

Wil je graag actief zijn op social media, maar kom je er niet aan toe omdat het té tijdrovend is? Geen probleem! Pixelpanters biedt de oplossing voor jou: social media beheer. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op het gebied van social media. Dat betekent dat we het hele proces uit handen nemen: van een contentplan maken tot het zorgen van de juiste combinatie tussen beeld en tekst. Hiermee kunnen we jouw doelstellingen behalen, dat kan zijn meer volgers genereren, leads of conversies behalen.

Social media uitbesteden

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn ideale kanalen om nieuwe klanten te bereiken. Middels social media kun je de naamsbekendheid vergroten van jouw bedrijf. Ook kunnen social media ervoor zorgen dat je meer traffic genereert naar jouw website. Sociale media inzetten én uitbesteden als je zelf geen tijd hebt is dus raadzaam.
Uit onderzoek blijkt dat consumenten die bedrijven volgen op social media, vaker producten kopen van het desbetreffende bedrijf. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer hier ook op inspeelt.

Werkwijze social media laten beheren

Over Pixelpanters

Op zoek naar andere ondersteuning dan social media beheer?

Schakel Pixelpanters in

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer