tekstbureau Bathmen.

tekstbureau Bathmen

Wanneer je op zoek bent naar een tekstbureau rondom Bathmen, dan ben je bij Pixelpanters uit Deventer op het juiste adres. Door de juiste expertise die wij in ons team beschikken, helpen we je graag verder op weg.

Tekstbureau-Bathmen

jouw webbureau in Deventer

Pixelpanters is een jong marketingcommunicatiebureau dat jou graag helpt bij het uitdenken van campagnes, het schrijven en bedenken van concepten.
Wij zijn dagelijks bezig met innovatieve, creatieve en bewuste (online) marketing en communicatie voor onze klanten. Wij helpen bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid. Communicatie is belangrijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf, dit draagt bij aan de groei van jouw bedrijf. Pixelpanters kan je helpen bij iedere vorm van communicatie.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Tekstbureau-Bathmen-2

waarde van goede webteksten

Goede webteksten zijn tegenwoordig heel belangrijk voor jouw bedrijf of organisatie. Ze zorgen er namelijk voor dat de bezoekersaantallen op jouw website stijgen en je positie in zoekmachines komt hoger te liggen en dus je vindbaarheid stijgt. We laten de juiste woorden terugkomen in de webteksten zonder jouw unieke boodschap uit het oog te verliezen. Ook zorgt het ervoor dat jouw doelgroep zich op de juiste manier aangesproken voelt. Je neemt de doelgroep hierdoor écht mee in jouw verhaal. Daarnaast zorgen webteksten voor meer conversie, dat kunnen aankopen zijn, contactaanvragen of inschrijvingen via jouw website.

hoe gaan wij te werk?

Wij werken met drie verschillende fases. De eerste fase is oriëntatie, we houden van persoonlijk en direct contact en bouwen graag aan een duurzame relatie. We leren je dan ook graag eerst goed kennen voordat we aan de slag gaan. Dit doen we door middel van een interview. Dat kan op locatie, telefonisch of middels een videocall. Onze tweede fase bestaat uit een zoekwoordenonderzoek, we doen hier onderzoek naar woorden waar het meest op gezocht wordt en die relevant zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Als we dit in kaart hebben gebracht start de derde fase: het schrijven van de webteksten!

b2b communicatiebureau

Pixelpanters levert niet alleen diensten aan particulieren maar ook aan andere bedrijven/organisaties. Je kunt dus ook bij ons terecht als bedrijf of organisatie zijnde. En nemen graag jouw communicatievraagstukken uit handen.

 

Kun jij hulp gebruiken bij het schrijven van teksten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze panters. Wij denken graag met je mee om je verder vooruit te helpen! Meer informatie over onze tekstmogelijkheden? Neem contact met ons op!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl