TEKSTBUREAU DIEPENVEEN

Op zoek naar een professioneel tekstbureau dichtbij Diepenveen? Dan ben je bij Pixelpanters uit Deventer op het juiste adres. Wij hebben een team met professionals klaar staan om al jouw tekstwensen te vervullen. Wij zijn dagelijks bezig met innovatieve, creatieve en bewuste (online) marketing en communicatie voor onze klanten. Wij helpen bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

Wat doet een communicatiebureau?

Pakkende teksten die naadloos aansluiten op jouw doelgroep? Dat is waar een communicatiebureau jou mee kan helpen. Een communicatiebureau is echter niet de hele dag door alleen maar bezig met het schrijven van teksten. Een communicatiebureau denkt ook campagnes uit en schrijft en bedenkt concepten. Maar bij Pixelpanters doen we meer dan alleen maar schrijven. We bouwen ook websites, kunnen jou ondersteunen bij je social media en kunnen jouw merk (opnieuw) vormgeven door middel van branddesign.

Goede en heldere webteksten

Communicatiebureau in Deventer

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer