tekstbureau Diepenveen.

tekstbureau Diepenveen

Op zoek naar een professioneel tekstbureau dichtbij Diepenveen? Dan ben je bij Pixelpanters uit Deventer op het juiste adres. Wij hebben een team met professionals klaar staan om al jouw tekstwensen te vervullen. Wij zijn dagelijks bezig met innovatieve, creatieve en bewuste (online) marketing en communicatie voor onze klanten. Wij helpen bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

blog1

wat doet een communicatiebureau?

Pakkende teksten die naadloos aansluiten op jouw doelgroep? Dat is waar een communicatiebureau jou mee kan helpen. Een communicatiebureau is echter niet de hele dag door alleen maar bezig met het schrijven van teksten. Een communicatiebureau denkt ook campagnes uit en schrijft en bedenkt concepten. Maar bij Pixelpanters doen we meer dan alleen maar schrijven. We bouwen ook websites, kunnen jou ondersteunen bij je social media en kunnen jouw merk (opnieuw) vormgeven door middel van branddesign.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

blog1

goede en heldere webteksten

Goede webteksten brengen veel voordelen met zich mee. Zo laten ze de bezoekersaantallen op jouw website stijgen en zorgen goed doordachte webteksten er ook voor dat jouw doelgroep zich op de juiste manier aangesproken voelt. Je neemt de doelgroep hierdoor écht mee in jouw verhaal. Bovendien brengen goede webteksten nog een ander belangrijk voordeel met zich mee: je positie in zoekmachines komt hoger te liggen én je vindbaarheid stijgt. We laten de juiste woorden terugkomen in de webteksten, zonder jouw unieke boodschap uit het oog te verliezen. Sterke webteksten zorgen bovendien voor meer conversie. Dat betekent dat contactaanvragen, aankopen of inschrijvingen via jouw website aanzienlijk toenemen.

communicatiebureau in Deventer

Onze missie? Door middel van marketing en communicatie mensen in hun behoeften voorzien in plaats van producten en diensten opdringen en verkopen om het verkopen.

En wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid! We weten als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. We zetten fotografie, videografie, copywriting, design en webdevelopment optimaal in om waarde te creëren voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking. Samen creëren, samen groeien: daar geloven we in!

Kun jij de hulp gebruiken van onze Content Creators bij het schrijven van teksten? Zij denken graag met je mee om je verder vooruit te helpen. Neem direct contact op!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl